Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 21.11.2013
MultiPotentia osuuskunnan ryhmäkuva

Osuuskunta MultiPotentia perustettu

Osuuskunta MultiPotentia on hyväksytty kaupparekisteriin keskiviikkona 13.11.2013. Osuuskunnassa työskentelee fysioterapian, hoitotyön, sosiaalialan ja suun terveydenhuollon opiskelijoita.

Osuuskunta on saanut alkunsa Agricola-ohjelmassa, jossa kehitettiin innovatiivisia oppimisympäristöjä. Tavoitteena oli luoda osuuskunnan toimintamalli sosiaali- ja terveysalan opiskeluun. Valmentajat ja mahdolliset sisällönohjaajat hakivat eväitä suunnitteluun Jyväskylän Tiimiakatemiasta ja Salon Bisnesakatemiasta. Opiskelijoiden rekrytointi tapahtui keväällä 2013 ja ilmoittautumisia tuli kaiken kaikkiaan 13. Opiskelijoille järjestettiin kevään päätteeksi infotilaisuus.

Suunnittelusta toimintaan

Osuuskunnan toiminta aloitettiin 29.8. yhteisellä suunnittelupäivällä Taideakatemian tiloissa ja suunnittelua aktivoitiin lounasristeilyllä m/s Rudolfinalla. Tehtäviä hoitavat syksyllä 2011 opiskelunsa aloittaneet Tiina-Maria Ansio, Linda Eskola, Atte Mäki, Noora Petrelius, Irene Raunio, Malin Savolainen, Maaret Severinkangas ja Minna Vauhkala. Valmentajina toimivat Sari Asteljoki, Juha Knuuttila ja Mary-Ann Kaukinen. Toiminnassa painottuvat terveyden edistäminen, hyvinvointitapahtumat ja koulutukset.

Osuuskunta MultiPotentia toimii Ruiskadulla, toimisto on huoneessa 195. 

Potentiaalia löytyy, onnea aloitukseen!