Sivu päivitetty 7.5.2019

Urheilu ja bisnes yhdessä: Score Cup 27.6. Turussa

Score Cup-festaripäivään 27.6. mahtuu niin bisneskoulutusta, verkostoitumista kuin huippu-urheilijoiden tiukat tennisottelut. Aamupäivän puhujina Jarkko Nieminen Areenalla on huippunimiä ja iltapäivällä jännätään tennisturnauksessa. Urheiluun ja verkostoitumiseen keskittyvä Score Cup järjestetään nyt toistamiseen Turussa.

Score Cupin puikoissa on kuusi Turun AMK:n opiskelijaa ja heidän yrityksensä Aboe. Kaikkien järjestelyissä mukana olevien intohimona on urheilu. Nyt yhdessä kehitelty tapahtumakonsepti kokoaa eri lajien nimekkäitä urheilijoita Turkuun jo toistamiseen. 

– On mahtavaa saada huippu-urheilijoita kesä-Turkuun ja meidän tapahtumaamme, sanoo Scoren myyntiin keskittyvä Waltteri Lehkonen.

Hän on jääkiekkosukua, ja Score Cupin alkuperäinen idea onkin tullut isältä, valmentaja Ismo Lehkoselta. Yksi osallistujista on NHL:ssä pelaava pikkuveli, Artturi Lehkonen. Kaikkiaan tänä kesänä paikalle on tulossa jopa 32 huippu-urheilijaa.

– Turussa on hieno meininki. Saimme hyvää palautetta viime kesän tapahtumasta ja jatkoa toivottiin. Silloin meidän järjestäjien stressipisteet kylläkin huitelivat taivaalla, mutta paljon myös opittiin.

Torstain 27.6. tapahtumaan odotetaan tänä vuonna 250 hengen yleisöä. Päivästä tulee innostava – juuri ennen lomien alkua – ja monelta työpaikalta tullaankin paikalle yhdessä isolla porukalla. Kesäloman aloituskekkerit.

Scoren järjestäjät markkinoivatkin tapahtumaa: #kesanparastyopaiva ja kertovat tilanneensa paikalle myös loistavan sään.

Suomalaiset urheilun Supertähdet Scoressa

– Jo alkuviikosta urheilulegendat käyvät juniorileireillä. Varsinainen Score-päivä aloitetaan kiinnostavilla alustuksilla, joissa todellinen kokemus puhuu. Urheilubisnes on Suomessa nouseva laji ja täällä asiantuntijat avaavat kikkapussejaan yleisölle, lupaa Lehkonen.

Puhujina ovat urheilumaailman tunnetut nimet: ei vähempää kuin tennislegenda Jarkko Nieminen, entinen jääkiekko- ja nykyinen talousalan guru Jyrki Louhi, Kiinan ja Suomen talviurheilubisnestä tunteva Mikko Saarinen sekä koripallokenttien konkari Juha Nenonen, jonka yritys Sportspot tuo markkinoille uuden Referenssipelin, josta odotetaan urheilualan hittituotetta.

Brunssin ja yhdessäolon jälkeen alkaa urheilijoiden tennisturnaus neljässä lohkossa. 32 huippu-urheilijaa NHL-staroista Huuhkajiin on ottamassa mittaa toisistaan. Huh. Ehkä paras voittaa?

”Tapahtuman tavoite on, että jokaiselle kävijälle jää tapahtumasta inspiraatio, kontakti ja kokemus”.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: www.scorecup.fi

 

Kuvassa:
BisnesAkatemian opiskelija Waltteri Lehkonen, tapahtuman pääjärjestäjiä.
Teksti ja yläkuva: Anne Kuusisto