Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 27.4.2020

Turun Yrittäjät ja BisnesAkatemia auttavat yrityksiä koronakriisissä

Turun Yrittäjien Nuorten toimikunta ja Turun ammattikorkeakoulun BisnesAkatemia auttavat koronaviruksen kourissa kamppailevia yrityksiä tarjoamalla käytännön apua. Kohderyhmänä ovat nuoret yritykset, jotka saattavat helposti jäädä tukien ulkopuolelle.

Yrityksille on nyt avattu haku, jonka kautta heidän on mahdollista hakeutua maksuttoman avun piiriin. 

Yhteensä kymmenen Turun alueen yrityksen on mahdollista saada käytännön apua epidemian aiheuttamista ongelmista selviytymiseen. Valitut yritykset saavat BisnesAkatemian tiimin käyttöön puoleksi päiväksi. Avun muoto voi olla esimerkiksi uusien liiketoimintamahdollisuuksien ideointia ja kartoitusta, etäyhteyksien käyttöönottoa ja käyttökoulutusta, tai digitaalisen markkinoinnin tai etämyynnin ideointia ja suunnittelua. 

Haku: https://bit.ly/2Y1PBJZ

Yhteistyön syntyminen

Turun Yrittäjät ry muodosti vuoden alussa neljä toimikuntaa. Toimikuntien tarkoituksena on synnyttää keskustelua ja yhteistyötä Turun yrittäjät ry:n ja muiden Turun alueen toimijoiden välille. 

- Yksi näistä uusista toimikunnista on Nuorten toimikunta, jonka tehtävä on auttaa ja tukea nuoria yrittäjiä ja yrityksiä alueella, kertoo toimikunnan puheenjohtaja ja Turun Yrittäjien varapuheenjohtaja Mikko Rantanen.

Turun ammattikorkeakoulun edustajina Nuorten toimikunnassa ovat Päivi Killström ja Kari Juhala. Idea yrittäjäyhdistyksen ja ammattikorkeakoulun yhteisestä ponnistuksesta koronan kurittamien yritysten hyväksi syntyi Nuorten toimikunnan kokouksessa. 

BisnesAkatemia on Turun ammattikorkeakoulun yrittäjyyden ja innovatiivisen liiketoiminnan yksikkö, jossa opiskelijat toimivat osuuskunnissa yrittäjinä. 

- Opiskelijat ovat tottuneet yhteistyöhön yrittäjien kanssa, siksi tarjous auttaa yrittäjiä tuntui heti luonnolliselta, kertoo lehtori Päivi Killström.

Lisätietoja:
Turun Yrittäjien Nuorten toimikunnan puheenjohtaja, Mikko Rantanen, +358 45 113 0319, 
mikko.rantanen@kaupallistajat.fi
Lehtori, Turun ammattikorkeakoulu, BisnesAkatemian valmentaja, Päivi Killström, +358 40 9072890, paivi.killstrom@turkuamk.fi