Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 21.10.2020

Syksyn yhteishaun 2020 todistusvalinnan tulokset on julkaistu

Turun AMK:n syksyn yhteishaun todistusvalinnan tulokset on julkaistu. Oman tilanteesi näet Oma Opintopolku -palvelusta. Jos tulit valituksi haluamaasi koulutukseen, sinun ei tarvitse osallistua valintakokeeseen.

Turun AMK:ssa todistusvalintaa käytettiin syksyn 2020 yhteishaussa kaikissa muissa paitsi kulttuurialan koulutuksissa. Muut valintaperusteet vaihtelevat koulutuksittain.

Suomenkielisissä AMK-tutkintoon johtavissa koulutuksissa (pl. kulttuuriala) opiskelijat valitaan todistusvalinnan, aiempien korkeakouluopintojen tai AMK-valintakokeen perusteella. Todistusvalinnan ja haku aiemmilla korkeakouluopinnoilla -valintatavan tulokset on nyt julkaistu. Jos et tullut valituksi näissä valintatavoissa, osallistut AMK-valintakokeeseen joka järjestetään 26.-29.10. välisenä aikana.

Hakijat ovat ilmoittautuneet AMK-valintakokeeseen yhteishaun hakulomakkeella ja valinneet lomakkeella suoritusajan ja -paikan kokeelle. Hakulomakkeella valittua suoritusaikaa ja -paikkaa ei voi vaihtaa. AMK-valintakokeeseen ei lähetetä erillistä kutsua, vaan ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla ja tekstiviestillä valintakokeen tunniste (QR-koodi) sekä tieto koetilaisuudesta. Tunnisteet on lähetetty 21.10.2020. Hakijalla tulee olla valintakokeessa mukana kannettava tietokone ja henkilöllisyystodistus.

Tutustuhan huolella AMK-valintakokeen ohjeisiin ammattikorkeakouluun.fi -sivustolla  

Lue myös ohjeet Turun AMK:n koetilaisuuksiin saapuville  

Suomen- ja englanninkielisissä Master- eli YAMK-tutkintoon johtavissa koulutuksissa (pl. kulttuurihyvinvoinnin koulutus) opiskelijat valitaan todistusvalinnan ja valintakokeen perusteella. Todistusvalinnan tulokset on nyt julkaistu. Jos et tullut valituksi todistusvalinnassa, osallistut valintakokeeseen. Valintakoekutsut on lähetetty kaikille hakukelpoisille hakijoille sähköpostilla (muistathan tarkistaa roskapostikansion). Lue lisää valintakokeista.

Kulttuurialan koulutuksissa opiskelijat valitaan karsivan ennakkotehtävän ja/tai valintakokeen perusteella. Syksyn yhteishaussa oli mukana kolme näitä valintatapoja käyttää hakukohdetta: Tradenomi (AMK), mediatuotanto sekä kulttuurialan tai sote-alan YAMK-tutkintoon johtava kulttuurihyvinvoinnin koulutus. Myös kulttuurialan koulutuksien valintakoekutsut on lähetetty hakijoille sähköpostilla (muistathan tarkistaa roskapostikansion). Lue lisää kulttuurialan valinnoista.

Jos tulit valituksi todistusvalinnassa, muistathan ottaa opiskelupaikan vastaan 4.12. klo 15.00 mennessä. Tutustu myös uusien opiskelijoiden ohjeisiin.  Kaikki syksyn yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset julkaistaan viimeistään 27.11.2020 mennessä. Opinnot alkavat tammikuussa. 

Onnea uusille opiskelijoille ja tsemppiä hakijoille valintakokeisiin!