Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 22.4.2021

Alumni! Lähde mukaan kansainvälisten opiskelijoiden mentorointiin!

Turun AMK järjestää mentorointia kansainvälisille ja ulkomaalaistaustaisille opiskelijoille. Etämentorointiohjelma kaipaa innokkaita mentoreita mukaan.  Mentorointiohjelma on tarkoitettu Turku AMK:n omille kansainvälisille ja maahanmuuttajataustaisille opiskelijoille. Mentoreilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, tehtävään annetaan perehdytys.

Mentoroinnin tavoitteena on tukea kansainvälisten opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia Suomessa.  Mentorille se tarjoaa antoisia hetkiä ja oivalluksia.  Mentorointi kehittää mentorin kieli- ja ohjaustaitoja sekä antaa uusia näkökulmia omaan työhön, alaan ja suomalaisiin työmarkkinoihin.   

Vuonna 2021 käynnistyi maahanmuuttajaopiskelijoille suunnatut kieli- ja ohjauspalvelut, joiden yhtenä aktiviteettina on mentorointi kohti työelämää. Mentorina olet mukana kehittämässä myös Turku AMK:n toimintaa.   

Jos kiinnostuit lähtemään mukaan mentoriksi, ota yhteyttä sähköpostitse: moi@turkuamk.fi

Kysy lisää!

Janna Peltola,  janna.peltola@turkuamk.fi ,  puh. 040 355 0355 .

Mentorointia on kehitetty Turun ammattikorkeakoulussa MESH-hankkeen (ESR 2019-2021) puitteissa. Lisää MESH-hankkeesta  nettisivuilla  & Facebookissa  MESH – mentoring & networking.