Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 13.1.2021

Turun AMK:n avoin opetus maksutonta lomautetuille ja työttömille kevätlukukaudella 2021

Turun ammattikorkeakoulun kaikille avoin opetus on maksutonta lomautetuille ja työttömille myös kevätlukukaudella 2021.

Koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi Turun AMK alkoi tarjota muiden ammattikorkeakoulujen tapaan lomautetuille ja työttömille mahdollisuutta suorittaa avoimen ammattikorkeakoulun opintoja veloituksetta syyslukukaudella 2020. Maksuvapautusta on päätetty jatkaa kevätlukukaudella 2021. 

Maksuvapautuksen ehtona on, että lomautus on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Vapautus on voimassa kevätlukukauden 2021. Maksuvapautus koskee yhdenvertaisen kohtelun vuoksi yhtäläisesti kaikkia avoimen ammattikorkeakoulun opinto-oikeudella opiskelevia lomautettuja ja työttömiä kevätlukukaudella 2021. Maksuttomuus koskee 1.1.2021 jälkeen alkavia yksittäisten opintojaksojen opintoja. Myös korkeakouludiplomiin kuuluvat opinnot ovat maksuttomia työttömille ja lomautetuille kevätlukukaudella 2021. 

Maksuvapautuksen saamiseksi vaaditaan todistus työnhaun voimassaolosta tai lomautustodistus. Lue lisää avoimen AMK:n sivuilta.

Avoimen AMK:n opinnot ovat vuoden 2021 alusta alkaen maksuttomia myös 1.1.2019 jälkeen valmistuneille Turun AMK:n alumneille. Lue lisää uutisesta.

***

Tutustu avoimen AMK:n tarjontaan avoimen AMK:n sivuilla.

Lue lisää avoimen AMK:n kevään tarjonnasta uutisesta.