Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 18.2.2021

Taitteessa-sarjan uusi kausi alkaa IG-TV:ssä 22.2.

Turun AMK:n oman Taitteessa-sarjan 5. kausi käynnistyy ma 22.2. Instagramissa. Tällä kaudella opiskelijaelämää esittelevät ajoneuvo- ja kuljetustekniikan opiskelija Matias, liiketalouden opiskelija Mikael, medianomiopiskelija Iikka, röntgenhoitajaopiskelija Erika sosionomiopiskelija Adela sekä teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelija Salla.

Tällä kaudella päästään kurkkaamaan ihan uudenlaiseen opiskelija-arkeen koronapandemian keskelle. Pelkkää etäopiskelua ja koronaa ei kuitenkaan ole luvassa, vaan jaksoissa kuulet muun muassa miten opiskelijat päätyivät valitsemalleen alalle ja millaisia mahdollisuuksia työelämä heille tarjoaa.  

Miten valmistautua media-alan valintakokeisiin? Milloin röntgenhoitajat pääsevät oman alan kesätöihin? Miltä näyttää teatteriproduktion kulisseissa? Juna vai auto, kummalla Salon kampukselle? Miten lukiotaustalla pärjää insinööriopinnoissa? Mitä tekee opiskelija-aktiivi? Esimerkiksi näihin ja moniin muihin kysymyksiin syvennytään tulevien viikkojen aikana.  

Vuodesta 2017 lähtien tuotettua sarjaa on uudistettu sen viidennelle tuotantokaudelle. Uuden ilmeen ja konseptin taustalla on taitava joukko media-alan opiskelijoita. Taitteessa-sarja on myös alun perin media-alan opiskelijoidemme ideoima, ja joka vuosi sarjan toteutuksesta vastaa omista opiskelijoistamme koostuva ryhmä, eli sarja on kokonaan opiskelijatyönä tuotettu. 

Opiskelijan arkea pääset seuraamaan seuraavan viiden viikon ajan Turun AMK:n Instagram-tilillä: @turkuamk. Uudet jaksot julkaistaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Tutustu 5. kauden päähenkilöihin IG-TV:ssä