Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 20.4.2021

Löydä mieleisesi kehittämisprojektin posteri

Master Schoolin sosiaali- ja terveysalan opiskelijat esittelevät kehittämisprojektiensa tuloksia TALK – Näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen -webinaarissa 11.5.2021 klo 12–16. Kehittämisprojekteja tehdään vuosittain useampia, esittelemme niiden tuloksista osan nyt postereina. Äänestä paras posteri!

Master Schoolin opiskelijoiden työt ovat esillä sähköisinä postereina artikkelin lopussa. Niistä voit äänestää mielestäsi kiinnostavimman ja onnistuneimman.

− Kehittämisprojekteilla opiskelijat vastaavat työelämän ajankohtaisiin tarpeisiin. Niistä voivat myös muut työelämän edustajat oppia ja saada ideoita omaan yhteisöönsä. Projektien kautta kehitämme alueellista toimintaa ja työelämää, kertovat webinaarista vastaavat Sini Eloranta, Ritva Laaksonen-Heikkilä ja Anssi Lähde.

Projektien tulokset ovat esillä postereissa

TALK – näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen -webinaarit järjestetään kahdesti vuodessa. Webinaarien yhteydessä esitellään opiskelijoiden kehittämisprojektien tulokset postereissa, joista myös valitaan paras posteri.  

Webinaareista hyötyvät niin työelämäkumppanit kuin Master Schoolin uudet opiskelijat. He näkevät, millaisia kehittämistöitä muut opiskelijat ovat tehneet. He voivat kysellä lisätietoja projektien esittäjiltä.

Voit valita parhaan posterin ja äänestää sitä. Postereissa on tekijän yhteystiedot, joten voit ottaa häneen yhteyttä, mikäli aiheesta nousee lisäkysymyksiä.

Äänestä paras posteri

Kun klikkaat kuvaa, posteri aukeaa isommaksi. Äänestä mielestäsi paras posteri ja kirjoita myös lyhyt perustelu valinnallesi. Kun olet valinnut mieleisesi posterin alta, tarkista posterin tekijän nimi (nimi tulee näkyviin, kun pidät hiiren kuvan päällä) ja käy äänestämässä tästä äänestyslinkistä . Äänestys päättyy 10.5. klo 15.