Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 4.5.2021
Alt=""

Kevään 2021 ensimmäisen yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset julkaistu

Kevään ensimmäisessä yhteishaussa 7. – 20.1.2021 haettiin englanninkielisiin Bachelor- ja Master-koulutuksiin.

Turun AMK:n englanninkielisten koulutusten opiskelijavalinnan tulokset on nyt julkaistu. Oman tilanteesi pääset tarkistamaan Oma Opintopolku -palvelusta.  Opintopolusta lähtee opiskelemaan valituille myös automaattinen sähköpostiviesti uudesta opiskelupaikasta.

Turun AMK:lla oli kevään ensimmäisessä yhteishaussa tarjolla viisi hakukohdetta:

  • Bachelor of Business Administration, International Business Online
  • Bachelor of Engineering, Information and Communications Technology
  • Master of Business Administration, Service Design
  • Master of Culture and Arts, Creative Design Management
  • Master of Engineering, Industrial Quality Management

Bachelor-tason koulutuksiin suomalaisella tutkintotodistuksella hakeneet valittiin todistusvalinnan tai valintakokeen perusteella, ja ulkomaisella tutkintotodistuksella hakeneet SAT-testin perusteella. Master-tason koulutuksiin hakijat valittiin todistusvalinnan, SAT-testin tai valintakokeen / -haastattelun perusteella. 

Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan viimeistään 16.7.2021 klo 15.00 Oma Opintopolku-palvelussa. Opinnot alkavat syksyllä 2021 ja tarkempia ohjeita opiskelun aloitukseen löydät Uusien opiskelijoiden ohjeista.

Odotatko vielä tuloksia toisesta korkeakoulusta tai kevään toisesta yhteishausta?

Kevään ensimmäisessä yhteishaussa hakukohteita ei aseteta mieluisuusjärjestykseen, ja hakija on voinut tulla valituksi useampaan hakukohteeseen. Huomaathan, että voit vastaanottaa kevään hauista kuitenkin vain yhden korkeakoulupaikan. Jos odotat vielä tietoa muiden korkeakoulujen opiskelijavalinnan tuloksista tai kevään toisen yhteishaun tuloksia, ota opiskelupaikka vastaan vasta kun kaikki tulokset on julkaistu. 

Kaikki, myös muiden korkeakoulujen, kevään ensimmäisen yhteishaun tulokset julkaistaan viimeistään 4.6.2021. Ja kevään toisen yhteishaun kaikki tulokset julkaistaan viimeistään 9.7.2021. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan kaikissa koulutuksissa viimeistään 16.7. klo 15.00. Tutustu tarkemmin yhteishaun hakuohjeisiin ja -aikatauluun.

Kevään toisen yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset

Kevään toinen yhteishaku järjestettiin 17. – 31.3.2021 ja Turun AMK:lla oli yhteishaussa tarjolla yli 60 hakukohdetta suomenkielisiin AMK- ja Master-tason koulutuksiin. Kevään toisen yhteishaun opiskelijavalinnan tuloksia julkaistaan kevään ja kesän aikana sitä mukaa kun valinnat valmistuvat. 

Todistusvalintojen tulokset julkaistaan Master-tason koulutuksissa viimeistään 17.5. ja AMK-tason koulutuksissa viimeistään 31.5. Kaikki kevään toisen yhteishaun valintojen tulokset julkaistaan viimeistään 9.7.2021. Seuraa yhteishaun etenemistä.