Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 8.7.2021
Polkuopinnot bannerikuva

Aloita opinnot syksyllä − polkuopintojen haku ja lisähaku käynnistyvät

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa tai menikö kevään yhteishaku ohi? On yhä mahdollista aloittaa opinnot syksyllä. Avoimen AMK:n polkuopinnot avaavat väylän tutkinto-opintoihin. Polkuopinnot ovat myös hyvä tapa kokeilla opiskelua tai vaihtaa alaa ilman valintakoetta. Haku syksyllä alkaviin polkuopintoihin alkaa 26.7.

Polkuopinnot koostuvat AMK- tai Master-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnoista, jotka suoritetaan samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. 

Menestyksellä suoritettujen opintojen jälkeen opiskelija voi hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylähaulla. Sen jälkeen opintoja voi jatkaa saumattomasti valmistumiseen asti.

Kesän 2021 haussa on lähes 50 hakukohdetta. Opintoja on tarjolla tekniikan ja liiketoiminnan aloilta sekä terveyden ja hyvinvoinnin alalta. Mukana on myös englanninkielisiä koulutusohjelmia.

Polkuopintojen lukukausimaksu on 200 euroa ja opinnot koostuvat kahdesta lukukaudesta.

Lisähaussa 12. – 26.7.2021 yksi koulutus

Polkuopintojen haun lisäksi Turun AMK:lla on syksyn yhteishaun lisähaku käynnissä 12. – 26.7.2021. Lisähaussa täytetään kevään yhteishaussa vapaaksi jääneitä paikkoja.

Haussa on Turun AMK:n Taideakatemian sirkuskoulutus, jossa opiskelijavalinnat tehdään etukäteistehtävän ja valintakokeen (etänä järjestettävä valintapäivä) perusteella. Etukäteistehtävät julkaistaan haun alkaessa.

Lue lisää: