Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 24.8.2021

Olemme mukana Shiftissä

Yritystapahtuma Shift järjestetään Hotel Kakolassa ke 25.– to 26.8. Tänä vuonna teemoina ovat kiertotalous, ruokateknologia, tekoäly ja digitaalinen luottamus.

Järjestäjien arvion mukaan osallistujia voi olla jopa 1000 henkeä, joista noin puolet saapuisi tapahtumapaikalla ja muut osallistuisivat virtuaalisesti. Viime vuonna tapahtuma oli kokonaan virtuaalinen.

Koronaturvallisuus on otettu järjestelyissä huomioon. Tapahtuma järjestetään osittain ulkona ja suositukset kasvomaskien käytöstä ja turvaetäisyyksistä ovat voimassa.

Turun ammattikorkeakoulu osallistuu tapahtumaan aiempien vuosien tapaan. Turun AMK:n pisteen teemana on Kestävän kehityksen korkeakoulu ja esillä ovat kiertotalouteen liittyvät projektit, palvelut ja koulutus.

Kiertotalouden liiketoimintamallit -tutkimusryhmän vetäjä Piia Nurmi on suunnitellut ja koordinoinut sisältöosuuden asiantuntijatyöryhmänsä kanssa.

– Tavoitteenamme tapahtumaan osallistumisessa on saada uusia kontakteja ja kuulla millaisia ajatuksia ja ideoita tapahtuman kävijöillä on kiertotaloudesta. Voimme tarjota tutkimusryhmämme olemassa olevia palveluita ja mahdollisesti kehittää uutta, Nurmi kertoo ja jatkaa:

– Verkostoitumisen mahdollisuuksia on jo kaivattukin!

TheShift_TurkuAMK_kontti6_250821_678x420.jpg

Kysyttäessä tunnelmia ensimmäiseltä tapahtumapäivältä, Nurmi toteaa tyytyväisenä:

–  Tunnelma on ajan henkeen sopien rauhallinen ja innostunut, juuri sopiva meno terveysturvallisesti järjestettyyn tapahtumaan. Pisteellemme on osunut kävijöitä mm. Oulusta ja Kiinasta. Tarjoamme vegaaniset donitsit johdattavat keskustelun luontevasti oman teemamme kestävän kehityksen suuntaan. Hienoa olla mukana! 
 

Kiertotalouden liiketoimintamallit -tutkimusryhmä

Edistää kiertotalouden liiketoimintaa yhdessä yritysten kanssa sekä kehittää kiertotalouden opetusta kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Keskiössä on löytää uusia ratkaisuja siihen, miten tuotteiden omistamisesta voidaan siirtyä palveluiden tuottamiseen ja jakamistalouteen.