Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 1.9.2021
Piopäinen tyttö seisoo ja katsoo taiavasta kirja kädessä.

Syksyn yhteishaku korkeakouluihin alkaa

Turun ammattikorkeakoulussa on haussa 27 koulutusta, joista 14 AMK-tutkintoon johtavia ja 13 Master-tutkintoon eli ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavia. Aloituspaikkoja koulutuksissa on yhteensä 683.

Syksyn yhteishaku korkeakouluihin alkaa keskiviikkona 1.9. ja päättyy 15.9. klo 15. Suurimpaan osaan AMK-tutkintoon johtavista koulutuksista opiskelijat valitaan todistusvalinnalla ja AMK-valintakokeella. Master-tutkintoon johtavien koulutusten valinnat tehdään pääsääntöisesti todistusvalinnalla ja valintakokeella. Joissakin koulutuksissa on käytössä lisäksi ennakkotehtävä. Valintakokeet järjestetään loka-marraskuussa.

Turun AMK:n syksyn yhteishaun tarjonnassa on useita työn ohessa suoritettaviksi suunniteltuja AMK-tutkintoon johtavia monimuotototeutuksia sekä ylempään korkeakoulututkintoon johtavia Master-tason koulutuksia. Uutena hakukohteena mukana on tradenomitutkintoon johtava Liiketoiminta ja logistiikka -koulutus. 

Todistusvalintojen tulokset julkaistaan lokakuussa ja kaikkien valintojen tulokset julkaistaan viim. 26.11. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan 3.12. klo 15 mennessä. Opinnot nyt haussa olevissa koulutuksissa alkavat tammikuussa 2022.

Syksyn yhteishaku 1.9.-15.9.