Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 14.10.2021
Kuvassa kaksi nuorta istuu EduCityn kampuksella, Taidon portailla. Kuvassa on keltaisella ja valkoisella teksti: Alumni, jeesaa junioria.

Alumni – jeesaa junioria!

Ammattikorkeakouluista 2016 valmistuneiden valtakunnallinen uraseurantakysely on käynnistynyt ja 26 000 valmistunutta saa vastattavakseen kyselyn. Auta tulevia opiskelijoita tekemään oikea uravalinta. Vastaa sinulle lähetettyyn uraseurantakyselyyn 9.11.2021 mennessä.

Kyselyyn vastaamalla autat AMK-tutkintoa pohtivaa nuorta

Uraseurantakyselyn tulosten avulla AMK-tutkintoa pohtiva nuori saa tietoa työllistymisestä, uramahdollisuuksista ja tutkinnon ajantasaisuudesta. 

Ja kukapa sitä tietoa olisi parempi jakamaan kuin sinä, viisi vuotta sitten valmistunut alumnimme.

–Koulutuksen kehittämiselle uraseurantakysely on ihan keskeinen työkalu. Tarvitsemme tietoa alumniemme työllistymisestä, urapoluista ja työssä tarvittavasta osaamisesta, jotta osaamme kohdistaa kehittämistoimenpiteet oikein, painottaa Turun AMK:n rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila.

Alumni 2016 - olethan saanut uraseurantakyselyn sähköpostiisi?

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy lähettää uraseurantakyselyn sähköpostilla ja tekstiviestillä. Jos et ole saanut CSC:ltä viestiä, ota yhteyttä alumnikoordinaattori Elina Karaukseen. Hoidetaan kysely osaltasi kuntoon.

Elina Karaus
Asiantuntija
+358 50 598 5515
etunimi.sukunimi@turkuamk.fi
rekry@turkuamk.fi

 

Vastauksesi arvo on jopa tuhansia euroja!

Kyselyyn vastaamalla autat uravalintaa pohtivaa nuorta, kehität oman alasi koulutusta ja lisäksi; vastauksellasi on rahallista arvoa. 

Ammattikorkeakoulujen perusrahoitukseen vaikuttaa valtakunnallisen uraseurantakyselyn vastausten tuottamien pisteiden yhteenlaskettu määrä kalenterivuonna.

Vastauksesi arvo liikkuukin jopa tuhansissa euroissa! 

Kymmenisen minuuttia vievä kysely saattaa helposti unohtua, mutta vetoamme teihin vuoden 2016 alumnit: Vastaamalla uraseurantakyselyyn jeesaat AMK-tutkintoa pohtivaa junioria, kehität koulutusta ja vaikutat AMK:n perusrahoitukseen.

Psst...Olemme sinuun yhteydessä

Tulet saamaan meiltä sähköpostia ja tekstiviestimuistutuksia, joissa pyydetään sinua vastaamaan uraseurantakyselyyn.

Kiitä, kehu tai kritisoi – kaikki palaute on tärkeää!

Viisi vuotta valmistumisesta — millaiset työelämätaidot korostuvat?

Vuonna 2015 Turun ammattikorkeakoulusta valmistuneet nostavat tärkeimmiksi työelämätaidoiksi oma-aloitteisuuden ja itseohjautuvuuden, stressinsietokyvyn ja sopeutumisen uusiin tilanteisiin sekä kyvyn oppia ja omaksua uutta.