Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 1.11.2021

DigiReaktori ravistelee yritysten henkilöstöä uudistamaan digitaalista tuotekehitystä

Takkuaako digialustojen kanssa työskenteleminen tai tarvitsetko apua tai uusia ideoita digitaalisessa tuotekehityksessä? Katse tänne, DigiReaktori tarjoaa näihin apuja.

Pandemian siirrettyä kontaktit, palvelut ja tuotteet verkkoon on luonnollista, että myös tuotekehitys muuttuu digitaaliseksi. Turun ammattikorkeakoulun, Turun yliopiston ja Turku Business Regionin yhteinen hanke vastaa yritysten ja niiden henkilöstön tarpeisiin kehittää omaa digituotekehitystä ja oppia uudenlaisia digialustoja.

Syksyllä järjestetään kuusiosainen valmennussarja

DigiReaktori-hankkeessa järjestetään syksyllä 2021 kuusiosainen valmennussarja, joka tukee osallistujan osaamista digitaalisten tuotteiden ja palveluiden kehityksessä. Valmennuksissa ääneen pääsevät digitalisaation asiantuntijat, muun muassa Ali Jahangiri, Timo Huttunen ja Lauriina Holmström

– Tapahtumasarjassa puhujat jakavat vinkkejä ja kokemuksia digitalisesta tuotekehityksestä, kertoo hankkeen projektipäällikkö Marika Säisä.

Ilmaiseen tapahtumasarjaan ovat tervetulleita kaikki varsinaissuomalaiset. Tapahtumat ja valmennukset on suunnattu erityisesti maahanmuuttajataustaisille, minkä vuoksi valmennusten kieli on englanti. 

Osallistujat voivat valintansa mukaan osallistua yhteen, useampaan tai kaikkiin tapahtumiin. Tapahtumat järjestetään hybridisti sekä livenä että verkossa. Tapahtumista ja niiden esiintyjistä sekä aiheita voit lukea lisää täältä.

Valmennussarjan järjestävät Turku Science Park Oy, Turun ammattikorkeakoulu ja Turun yliopisto.

Ensimmäinen tapahtuma järjestetään 4.11.2021. Lue tarkempi tapahtumakuvaus ja ilmoittautumisohjeet täältä .

Jatkoa keväällä 2022

Säisä kertoo valmennussarjan jatkuvan keväällä 2022. Kevään aikana ilmoittautujat työstävät omaa tuotekehitysideaansa. Valmennuksen kakkosvaiheeseen voi Säisän mukaan hyvin osallistua, vaikkei olisi osallistunut ensimmäiseen valmennuskokonaisuuteen. 

– Idea tulee kuitenkin olla kakkosvalmennukseen osallistuessa. Ensi vuoden aikana ideasta valjastetaan valmis tuote, Säisä kertoo. 

DigiReaktori-hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Hanke on osa Terveysteknologian tutkimusryhmän toimintaa.

Tutustu projektiin: