Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 30.11.2021

MyyntiAkatemia auttaa yrityksiä menestymään

Turun ammattikorkeakoulun uusi oppimisympäristö auttaa varsinaissuomalaisia pk-yrityksiä myynnin ja markkinoinnin projekteissa.

Teksti: Siiri Welling

Turun ammattikorkeakoulussa on syksyllä aloittanut uusi oppimisympäristö, MyyntiAkatemia . Sen tarkoituksena on tarjota yrityksille ajankohtaisia näkökulmia myyntiin, mutta myös myynnin osaamista ja koulutuksia. 

–  Olemme Turun ammattikorkeakoulun uusi oppimisympäristö, jossa opiskelijat kehittävät myynti- ja markkinointitaitojaan ja auttavat samalla yrityksiä menestymään myynnissä ja markkinoinnissa, kiteyttää lehtori Marianne Renvall MyyntiAkatemian tarkoitusta.

–  Täällä harjoitellaan kädet savessa oikeita myynti- ja markkinointitilanteita, eli teemme oikeille asiakkaille talon ulkopuolelle myynti- ja markkinointiprojekteja, täsmentää vielä koulutusvastaava ja lehtori Sanna Vauranoja

Elokuussa aloittaneeseen MyyntiAkatemiaan rekrytoidaan vuosittain jatkossa yhteensä kymmenen opiskelijaa myynnistä ja markkinoinnista. 

–  Saimme heti kymmenen kivaa opiskelijaa, joilla on halua kehittyä ja kokeilla ja jotka ovat innokkaita. Tämä oppimisalusta on nimenomaan sellainen, jossa saa kokeilla, sanoo Renvall. 

Yritykset ovat usein pyytäneet Turun ammattikorkeakoulun myynnin ja markkinoinnin opiskelijoiden apua. MyyntiAkatemia syntyi siis ketteränä ympäristönä vastaamaan yritysten tarpeisiin. Tällä hetkellä MyyntiAkatemiassa on työn alla itse oppimisympäristön kehittäminen, mutta oikeitakin asiakkaita on. 

–  On iso juttu, että päästään osana opintoja tiiviiseen yhteistyöhön yritysten ja erilaisten organisaatioiden kanssa. Yrityksille tämä on helposti lähestyttävä formaatti, ja samalla he pääsevät tutustumaan yritykseensä sopiviin tulevaisuuden tekijöihin jo opiskeluvaiheessa, sanoo Vauranoja. 

MyyntiAkatemia sopii erityisesti pk-yrityksille, joilla ei ole omaa myynti- ja markkinointiorganisaatiota. Opiskelijoilta löytyy osaamista digitalisaatiosta, ja heiltä on mahdollista saada paljon hyviä vinkkejä vaikkapa digimarkkinointiin. 

Tutustu Myyntiakatemian palveluihin