Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 30.6.2022

Avoimen AMK:n opinnot maksuttomia lomautetuille ja työttömille lukuvuonna 2022–2023

Turun ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n opinnot ovat maksuttomia työttömille ja lomautetuille syyslukukaudella 2022 ja kevätlukukaudella 2023.

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeavan tilanteen vuoksi Turun AMK halusi muiden ammattikorkeakoulujen tapaan tarjota lomautetuille ja työttömille mahdollisuuden suorittaa avoimen ammattikorkeakoulun opintoja veloituksetta. Työttömien ja lomautettujen maksuvapautuksia myönnettiin ensimmäisen kerran syyslukukaudella 2020. Hyväksi todettu käytäntö jatkuu, ja Turun ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n opinnot ovat lomautetuille ja työttömille maksuttomia myös lukuvuonna 2022–2023.

Työttömien ja lomautettujen maksuvapautus koskee kaikkia avoimen AMK:n opinto-oikeudella suoritettavia opintoja lukuvuonna 2022–2023. Maksuvapautus myönnetään yhdeksi lukukaudeksi (kevät tai syksy) kerrallaan. 

Maksuvapautuksen saamiseksi vaaditaan todistus työnhaun voimassaolosta tai todistus kokoaikaisesta lomautuksesta. Katso tarkemmat ohjeet ja todistusten toimittamisen aikataulu avoimen AMK:n verkkosivuilta

Opiskele yksittäisiä kursseja tai laajempia kokonaisuuksia

Avoimen AMK:n opinnot ovat avoimia kaikille. Voit opiskella yksittäisiä kursseja tai laajempia kokonaisuuksia. Tutustu tarkemmin avoimen AMK:n tarjontaan: