Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 5.12.2022

Näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen – äänestä paras posteri ja osallistu webinaariin 8.12.

Opintojensa loppusuoralla olevat Master School -opiskelijat pääsevät ääneen verkkotapahtumassa, jossa he esittelevät työelämälle tehtyjen kehittämisprojektien tuloksia. Tilaisuudessa tarkastellaan myös ajankohtaisia aiheita hyvinvointialueen rakentamisessa ja käynnistämisessä.

Master Schoolin järjestämä webinaari kokoaa sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ja asiantuntijat ajankohtaisten teemojen ääreen torstaina 8. joulukuuta.

Pääpuhujina ovat aluekoordinaattori Piia Astila Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta ja johtava asiantuntija, projektipäällikkö Karoliina Luukkainen Varsinais-Suomen hyvinvointialueen valmisteluorganisaatiosta. He luovat katsauksen sote-uudistukseen sekä hyvinvointialueeseen väestön hyvinvoinnin ja terveyden edistäjänä.

Lisäksi Terveys ja hyvinvointi -sektorin valmistuvat Master School -opiskelijat esittelevät monipuolisten kehittämistöidensä tuloksia ja tuotoksia. Opiskelijat ovat käsitelleet projekteissaan muun muassa psykiatrisen päivystyspotilaan hoitopolkua, nuorten vapaa-ajan liikkumista, johtamista ja työhyvinvointia etätyössä, toimivaa ja esteetöntä asumista, palliatiivisen hoitotyön asiantuntijuutta sekä tiimityön kehittämistä fysioterapiassa.

TALK – näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen -webinaari

Onko sinun työ- tai opiskelukaverisi yksi kehittäjistä? Haluaisitko saada ideoita omaan työhösi? Tule verkossa järjestettävään tapahtumaan torstaina 8.12.2022 klo 12–15.45.

Äänestä paras posteri

TALK – näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen -webinaarin yhteydessä on esitelty opiskelijoiden kehittämistöiden tulokset digitaalisina postereina, joista yleisö on saanut valita mielestään parhaimman. Kaikki tämän syksyn projektit ovat nyt nähtävissä e-posterinäyttelyssä. 

Tutustu alla oleviin postereihin, poimi tekijän nimi ja anna ääni suosikillesi! Posteri aukeaa suuremmaksi kuvaa klikkaamalla. Äänestys on käynnissä maanantaihin 5.12. asti.