Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 13.4.2023

Master Schoolin opiskelijat kehittävät alueen hyvinvointia – valitse mieleisesi posteri ja osallistu webinaariin 27.4.

TALK – näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen -webinaari kokoaa sosiaali- ja terveysalan asiantuntijat ja opiskelijat sekä alueen työelämätoimijat ajankohtaisten teemojen pariin torstaina 27. huhtikuuta. Master Schoolin opiskelijoiden kehittämisprojektien tulokset ovat esillä digitaalisina postereina, joista jokainen voi äänestää onnistuneimman.

Turun ammattikorkeakoulun Master Schoolin järjestämässä verkkotilaisuudessa tarkastellaan ajankohtaisia haasteita ja teemoja hyvinvointialueen rakentamisessa ja käynnistämisessä. Lisäksi opintojensa loppusuoralla olevat Terveys ja hyvinvointi -sektorin YAMK-opiskelijat kertovat kehittämistöistään, joita he ovat toteuttaneet alueellisten työelämätoimijoiden kanssa tai erilaisissa tutkimusprojekteissa.

Vuosittaisessa TALK-seminaarissa on perinteisesti kuultu terveyden ja hyvinvoinnin ajankohtaisia asiantuntijaesityksiä. Tämän kevään tilaisuuden pääpuhujina ovat CEO, kehittämispäällikkö (Occu Oy ja Juju Works Oy) Niina-Kaisa Perälä ja laatupäällikkö Terhi Tuomola Varsinais-Suomen hyvinvointialueelta.

TALK – näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen 27.4.2023

Master School valmistaa asiantuntijoita ja johtajia oman alansa kehittäjiksi ja työelämän uudistajiksi. Haluaisitko kuulla opiskelijoiden tuoreimmista kehittämis- ja tutkimustukoksista? Tule verkossa järjestettävään tapahtumaan 27.4. kello 12–15.45.

Äänestä paras kehittämisprojektin posteri

TALK – näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen -webinaarissa osallistujat saavat katsauksen Master School -opiskelijoiden kehittämis- ja tutkimusprojekteihin.

− Opiskelijat vastaavat monipuolisilla projekteillaan työelämän ajankohtaisiin tarpeisiin ja kehittävät sosiaali- ja terveysalan alueellista toimintaa. Niistä voivat myös muut sote-alan osaajat oppia ja saada ideoita omaan työhönsä, kertovat webinaarista vastaavat Jan Holmberg ja Maarit Janhunen.

Nyt sinulla on mahdollisuus äänestää parasta posteria ja kirjoittaa lyhyt perustelu valinnallesi. Tutustu alla oleviin tiedostoihin, poimi tekijän nimi ja anna ääni suosikillesi! Kuva aukeaa suuremmaksi klikkaamalla.

Posteriäänestys on käynnissä maanantaihin 24.4. kello 16 asti. Tulokset julkaistaan webinaaripäivän 27.4. päätteeksi.