Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 5.9.2023
Nukkepotilas sängyllä ja hoitajat vierellä

Loimaa ja Uusikaupunki tarjoavat etuja sairaanhoitajaopiskelijoille

Loimaan ja Uudenkaupungin työnantajat sekä opintoyhteisö ovat sairaanhoitajaopintojen tukena eri tavoin. Sairaanhoitaja (AMK) -monimuotokoulutuksessa tarjotaan mahdollisuus suorittaa osa opinnoista lähellä omaa kotipaikkaa – Loimaata tai Uuttakaupunkia. Oma opiskelijaryhmä toteutuu, mikäli valituissa opiskelijoissa on riittävästi kiinnostuneita.

Koulutuksessa tehdään yhteistyötä Novidan sekä alueen sote-organisaatioiden kanssa, jolloin opiskelija voi suorittaa myös harjoittelut lähellä kotipaikkaa.

Turun ammattikorkeakoululla on  etäopiskelupiste Loimaalla ja Uudessakaupungissa , joten opiskelijaryhmä voi myös kokoontua tekemään opintoja yhdessä.

Loimaa ja Uusikaupunki tarjoavat lisäksi sairaanhoitajakoulutuksen aloittaville paketin, jossa tämän vuoden aikana kirjansa toiselta paikkakunnalta Loimaalle tai Uuteenkaupunkiin siirtävät saavat ensimmäisen kuun vuokran ilmaisena. Tarkemmin eduista ja yhteisöllisestä tuesta Novidan sivuilla.

Sairaanhoitajakoulutuksen erilaiset toteutustavat ovat osa Turun AMK:n maakuntakampus -yhteistyömallia. Lue lisää alueellisesta yhteistyöstä kumppanuussopimuksilla Loimaan ja Uudenkaupungin kanssa

Sairaanhoitaja (AMK) -monimuotokoulutus

Koulutus on tarjolla syksyn yhteishaussa 4.-14.9.2023