Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 13.11.2023

Mentoring Buddy -ohjelma tukee kansainvälisiä ihmisiä kohti suomalaista korkeakoulutusta

Hei kansainvälinen osaaja, harkitsetko korkeakouluopiskelua Suomessa? Haluaisitko tietää, millaista se on oikeasti? Kaipaatko henkilökohtaista tukea ja ohjausta kohti opintoja ja unelmien uraasi? Hae mentorointiohjelmaan ja tapaa oma “mentoring buddysi”!

Mentoring Buddy -mentorointiohjelma on suunnattu kansainvälisille henkilöille ja se kestää tammikuusta maaliskuuhun. Nykyiset korkeakouluopiskelijat ja tuoreet alumnit toimivat mentoreina ja jakavat omia kokemuksiaan opinnoista, harjoitteluista ja opiskelijaelämästä ja kannustavat aktoreitaan (kansainväliset osaajat) kohti unelmiaan. Aktorit saavat myös ammattitukea ja -neuvontaa esimerkiksi opintovaihtoehdoista, hakemisesta ja hakukriteereistä.  

Ensimmäisen ohjelman kesto on 15.1.–18.3.2024.

Tapaat opiskelijamentoriasi 5 kertaa ohjelman aikana. Lisäksi yhteiset tapaamiset tukevat prosessianne, antavat uusia ideoita ja auttavat sinua suunnittelemaan seuraavia askeliasi. Yhteiset tapaamiset järjestetään etänä tai hybridinä:  

  • 15.1. kello 16:30 / Orientaatio ja oman “mentoring buddysi” tapaaminen
  • 15.2. kello 16:30 / Välitapaaminen
  • 18.3. kello 16:30 / Lopputapaaminen

Ohjelmaan voi osallistua suomeksi tai englanniksi. Otamme kielen huomioon parinmuodostuksessa. Lisäksi pyrimme huomioimaan mentorin ja aktorin kiinnostuksenkohteet ja toiveet. Täytäthän lomakkeen huolellisesti!

Hae aktoriksi 13.11.–12.12.2023.

Tarjoamme tukea koko ohjelman ajan. Kysy lisää ohjelmasta: Janna Peltola, janna.peltola@turkuamk.fi

Kenelle?

Mentorointiohjelma on tarkoitettu kansainvälisille henkilöille, jotka ovat epätyypillisissä työsuhteissa (esim. määräaikainen tai osa-aikainen työ, pakotettu yrittäjyys) ja jotka asuvat Varsinais-Suomessa. Tämä on ohjelma sinulle, joka harkitset alan vaihtoa tai uusia suuntia opintojen avulla.