Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 31.3.2017

Sivuston käyttöehdot ja ohjeet

Turun ammattikorkeakoulun verkkosivut on julkaistu loppuvuodesta 2013. Sivusto on suunniteltu responsiiviseksi verkkosivustoksi, joka mukautuu sellaisenaan selailuun eri päätelaitteilla. Käyttökokemus on samanlainen niin mobiililaitteilla kuin pöytäkoneilla.

Kenelle sivusto on tarkoitettu sivustokokonaisuuksittain:

  • Tutkinnot ja opiskelu: hakijat, avoimessa AMK:ssa opiskelemisesta kiinnostuneet
  • Työelämäpalvelut: maksullisia koulutuksia etsivät yksityis- ja yritysasiakkaat
  • Tutkimus, kehitys ja innovaatiot: potentiaaliset projektikumppanit
  • Turun AMK: kaikki käyttäjäryhmät, media, yhteistyökumppanit

Löydät sivuston etusivulta uusimmat ajankohtaisuutiset, verkkoartikkelit ja tapahtumat sekä maksulliset koulutukset, joihin voit vielä ilmoittautua. Päänavigaation, sivustokokonaisuuksien, alta löytyvät kattavat palveluhakemistot, joista voit eri hakukriteereillä suodattaa itsellesi esim. tutkintoja, koulutuksia, palveluita, projekteja tai tutkimusryhmiä.

Tekijänoikeudet sivustolla julkaistuun teksti- ja kuva-aineistoon ovat Turun ammattikorkeakoululla.

Tekniset vaatimukset

Verkkosivustomme on suunniteltu toimivaksi yleisimmillä selainten ja käyttöjärjestelmien yhdistelmillä. Huomaathan kuitenkin, että sivusto toimii parhaiten uusimmilla selainversioilla Internet Explorer-, Mozilla Firefox-, Chrome- ja Safari -selaimista. Vanhemmat selainversiot eivät tue responsiivisia nettisivustoja.

Sivustollamme käytetyt liitetiedostot ovat pääosin pdf-tiedostoja. Tarvitset tiedostojen käyttöön oman lukuohjelman, esimerkiksi Adobe Readerin. Ohjelman voi ladata maksutta osoitteesta http://www.adobe.fi.

Jos havaitset palvelussamme virheitä tai epätäsmällisyyksiä, kerro niistä meille niin teemme korjaukset mahdollisimman pian. Myös sivuston kehittämisehdotukset ovat arvokkaita. Näitä viestejä varten voit käyttää sivustomme palautelomaketta, jonka löydät myös sivustomme yläosasta jokaiselta sivulta.

Tutustu myös sivuston tietosuojalomakkeeseen.

Lisätietoja:
Turun ammattikorkeakoulun viestintäpalvelut
viestinta@turkuamk.fi