Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 19.10.2021
Kaaos

Kaaos

Taideakatemia
Taideakatemian Köysiteatterissa, Linnankatu 56, 20100Turku

25.10.2021 - 29.10.2021

KAAOS

Mika Myllyahon kirjoittama Kaaos on Minka Laukniemen ohjaustulkinta kolmen naisen tragikoomisesta selviytymistarinasta ruuhkavuosien sydämestä. Kun elämä on yhtä kaaosta, mitä muuta voi tehdä kuin nauraa? Surkuhupaisan kolmikon edesottamuksia seurataan kolmen tarinan muodossa, jotka vuorottelevat tässä koko illan näytelmässä.

Koko teosta läpileikkaava komedian kärki pitää yleisön varpaillaan, kun lavalla saavat kyytiä niin vinoutuneet valtasuhteet, häpeän voimalla ylläpidetyt kulissit, kuin sukupolvilta toisille periytyvät salaisuuksien taakat. Kaaos on samaistuttava nykykomedia, joka heittää vaietut aiheet pöydälle, tekee niistä pilaa, eikä missään vaiheessa pelkää nauraa itselleen. Sen koomiset hahmot kamppailevat niin henkilökohtaisia kuin yhteiskunnallisiakin ongelmia vastaan aseinaan ystävyys, musta huumori ja liuta kyseenalaisia selviytymiskeinoja.

“Harmonian maailmaan on kätketty kaikki se rakkaus, järjestys ja hyvä olo. Mutta sen rinnalla on aina toinen; kaaoksen maailma. Siellä on kaikki ne heikkoudet, pelot, lapsuuden kärsityt vääryydet, käsittelemättömät asiat. Ja juuri silloin kun sitä vähiten haluaisi, niin nämä kaksi maailmaa alkavat liukua toisiaan kohti ja syntyy kaaos.”

Esitystä ei suositella lapsille.

Esitys on Minka Laukniemen teatteri-ilmaisun ohjaajaopintojen taiteellinen opinnäytetyö.

Esitykset:
Ma 25.10 klo 19
Ti 26.10 klo 19
To 28.10 klo 19
Pe 29.10. Klo 19
La 30.10 klo 19 

Esityspaikka:
Taideakatemian Köysiteatteri, Linnankatu 56

Esityksen kesto n. 2h sisältäen väliajan. Väliajalla esitystilassa palvelee pieni kahvio, jossa voit maksaa MobilePaylla tai käteisellä.

Liput 15€ / 8€ / 0€
Liput saatavilla osoitteesta: taideakatemia.tapahtumiin.fi

Työryhmä:
Ohjaaja: Minka Laukniemi
Esiintyjät: Ia Nissinen, Suvi Aarrekari ja Jatta Pirinen
Tuottaja: Ida Hansen
Äänisuunnittelu ja livemusiikki: Laura Torkkel ja Linda Ruohomaa
Valosuunnittelu: Satu Herrala
Lavastus: Salla Kemppi ja Rafael Heikkilä
Valokuvat: Aleksi Telilä
Puvustus: Minka Laukniemi ja työryhmä

Esitysoikeuksia valvoo Näytelmäkulma.

Saavutettavuus ja turvallisuus:
Köysiteatteri sijaitsee katutasossa ja on saavutettavissa, mutta ei esteetön. Esitystilan aulaan saavutaan kynnyksellisen oven kautta. Esitystilan aulasta löytyy esteetön wc. Jos tarvitset pyörätuoliramppia, tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä tuottajaan idaarianna.hansen@gmail.com

Suosittelemme myös pitämään kasvomaskia koko esityksen ajan, ja pitämään 2 metrin turvavälin muihin.

Tapahtumalistaukseen »