Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 11.10.2021
Katharsis

Katharsis

Taideakatemia / Martinseurakunta
Martinkirkko,

29.10.2021 klo 18:00 - 23:59

Kestätkö onnen?
Katharsis on Keko Kollektiivin yhden illan kestoinen ainutlaatuinen tilataideteos Martinkirkossa. Monitaiteellinen teos kääntää sivun suoraan tarinan huippukohtaan. Videotaiteen, elektronisen musiikin sekä installaatioiden yhdistelmä tutkii, mistä onnellisuus koostuu ja mitä tapahtuu, jos sille antautuu. Voiko ihanuutta olla täpötäynnä ja kuinka sitä oppisi kestämään?
Katharsis tarkoittaa hyvää hetkeä tarinassa, jota tänä iltana ei seuraa paha. Kolmiosainen teos kuljettaa sinut läpi onnen - on vihdoin aikaa luovuttaa, puhdistua ja voimistua.
Ovet aukeavat kello 18, jolloin tilan ottaa haltuun koko illan kestävät ääniteokset, projisoinnit sekä sisäänsä upottava kuvataide. Kokija saa kulkea teoksen läpi omaa tahtiaan, omassa rauhassaan. Kello 21 alkaen kirkon urkuparven valloittaa upeat DJ:t. Tervetuloa juhlimaan!
✨✨✨✨✨
Ohjelma:
18:00 Teos aukeaa
21:00 DJ Arre
22:00 Foxtrot31
23:00 Meemio
00:00 Tapahtuma päättyy
Martinkirkko, Huovinkatu 1, 20810 Turku
Tapahtuma on maksuton eikä siihen ole lipunmyyntiä.
✨✨✨✨✨
TYÖRYHMÄ:
Konsepti ja ohjaus: Riina Piekkala
Työryhmä: Milla Länsiö, Hilma Heinonen, Rita Löytty, Tuomas Vainionpää, Laura Rosendahl, Hellin Karoliina Saastamoinen, Elsa Kääriä, Arttu Mäkinen
Esiintyjät: Elsa Kääriä, Melina Tolppala, Minna Tikkanen
Graafikko: Vivi Lehmusjärvi


Yhteistyössä Turun AMK ja Martinseurakunta


Tapahtuma on Riina Piekkalan, kyynikon, teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) -opintojen taiteellinen opinnäytetyö ja yritys opetella uskomaan onnellisuuteen.
Turvallisuus:
Tapahtumaa suositellaan yli 15-vuotiaille. Älä tule oireisena paikalle, suosittelemme maskin käyttöä. Tilassa on käsidesiä sekä riittävästi tilaa turvaväleihin.
Sisältövaroitukset:
-Voimakkaita valoja ja ääniä ja alastomuutta videoissa.
Noudatamme turvallisen tilan periaatteita emmekä hyväksy minkäänlaista häirintää tai syrjintää.

Esteettömyys:
Tila on valitettavasti esteellinen. Kirkossa on kapeahkot käytävät ja alttarille on portaat, joista liikuntarajoitteisten voi olla hankala kulkea. Ovissa on isohkot kynnykset. Inva-pysäköinti sijaitsee kirkon vieressä yläparkkipaikalla. Ajoreitti ylätasanteelle on haasteellinen. Tila ei sisällä inva-WC:tä. Tapahtuma jatkuu yläparvelle, jonne on pitkät portaat.
Lisäkysymyksissä ota yhteyttä riina.piekkala@edu.turkuamk.fi

Tapahtumalistaukseen »