Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 20.9.2023
Webinaari: Onnistunut etäkotihoito

Webinaari: Onnistunut etäkotihoito

30.11.2023 klo 13:00 - 15:30

Millaista on onnistunut virtuaalivälitteinen kotihoito? Mikä on oleellista etäkotihoidon johtamisessa? Miten etäkotihoidossa varmistetaan henkilöstön työhyvinvointi? Tervetuloa kuulemaan lisää ja keskustelemaan etähoidon tulevaisuudesta torstaina 30.11. klo 13–15.30!

Webinaari on samalla Kotihoidon etähoito työntekijöiden hyvinvoinnin ja johtamisen näkökulmasta -hankkeen päätöstilaisuus, jossa esitellään projektin tuloksia. Kaksivuotista hanketta on koordinoinut Metropolia Ammattikorkeakoulu, ja kumppaneina ovat toimineet Turun ammattikorkeakoulu, Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Satakunnan ammattikorkeakoulu. Projektia rahoittaa Työsuojelurahasto.

Ohjelma

  • 13.00 Avaus, projektipäällikkö Tuula Mikkola (Metropolia AMK)
  • 13.30 Hankkeen tulosten esittely: onnistuneen etäkotihoidon teesit, tutkimusryhmä Sini Eloranta (Turun AMK), Merja Hoffrén-Mikkola (SeAMK), Marjatta Komulainen (Metropolia AMK), Tuula Mikkola (Metropolia AMK) sekä Sari Teeri (SAMK)
  • 14.10 Digiteko – digiosaaminen ja työhyvinvoinnin vahvistaminen kotihoidossa, tutkijayliopettaja, projektipäällikkö Päivi Sanerma, HAMK Smart -tutkimusyksikkö
  • 15.00 Etäkotihoidon työntekijöiden näkökulmia
  • 15.30 Seminaari päättyy

Ilmoittaudu mukaan verkkolomakkeella. Webinaarin Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Lue lisää

KOJO webinaarin logot.jpg

Tapahtumalistaukseen »