Sivu päivitetty 11.4.2018
Avoimet ovet Salo IoT Campuksella

Avoimet ovet Salo IoT Campuksella

Joensuunkatu 7, 24240Salo

17.04.2018 klo 10:15 - 12:30
Tietoja Salo IoT Campuksen sivuilla

Turun AMK avoimet ovet tiistaina 17.4

Tiistaina 17.4 on mahdollisuus päästä tutustumaan Turun ammattikorkeakoulun uusiin tiloihin Salo IoT Campuksella. Aamupäivän ohjelmaan kuuluu kaikille avoin seminaariosuus sekä tutustumista ammattikorkeakoulun tiloihin. Avoimet ovet on myös loistava tilaisuus päästä tutustumaan Salon opiskelijoiden osaamiseen ja käynnissä oleviin projekteihin.

Turun amk:n tilat löytyvät Kiila -rakennuksesta, Kiilan ravintolan läheisyydestä. Kahvitarjoilun varaamiseksi pyydämme ilmoittautumaan etukäteen täällä.

Tervetuloa!

Seminaariosuus

klo 8:30 – 10:15

8:30 – 9:00 Aamukahvi

9:00 – 9:45 Nopeat kokeilut ja ketterät menetelmät

Miten nopeilla kokeiluilla kehitetään yrityksen liiketoimintaa, työhyvinvointia ja prosesseja? Voiko ketterillä projektinhallinnan menetelmillä tukea kokeilukulttuurin edistämistä? Turun ammattikorkeakoulun projektipäällikkö Marika Säisä ja Turun yliopiston lehtori Antti Tuomisto avaavat aihetta Hot Potato –hankkeessa tehtyjen yrityspilottien konkreettisten esimerkkien avulla.

9:45 – 10:15 Pelien hyödyntäminen yritysten liiketoiminnassa

Mitä on pelit, pelillisyys ja peliteknologia? Miten niitä hyödynnetään liiketoiminnassa? Lyhyessä tietoiskussa Turun ammattikorkeakoulun peliteknologian laboratorioinsinööri Taisto Suominen avaa aihetta esimerkkien kautta.

Avoimet ovet

klo 10:15-12:30

Turun AMK:n terveysteknologian, tulevaisuuden interaktiivisten teknologioiden ja Tietoliikenne ja tietoturva –tutkimusryhmien sekä salon liiketalouden eri osuuskunnat ja terveyden edustajat esittäytyvät ja kertovat omasta toiminnastaan ja käynnissä olevista hankkeista, projekteista sekä yhteistyömahdollisuuksista. Samoin mahdollisuus tutustua tarkemmin koulun tiloihin ja toimintaan.

Tapahtumalistaukseen »