Sivu päivitetty 11.5.2018
Turun AMK Ruisrockissa

Turun AMK Ruisrockissa

Ruissalo, Turku

06.07.2018 - 08.07.2018

Turun AMK on jälleen mukana Ruisrock-festivaaleilla 6. - 8.7.2018. Ruisrock-yhteistyö mahdollistaa Turun AMK:n opiskelijoiden osallistumisen erilaisiin festareilla toteutettaviin projekteihin. Kesän 2018 festareilla opiskelijat ovat mukana mm. alue- ja ympäristöohjelman toteutuksessa. 

#RuisH2Ock

Ympäristöohjelmaa toteutetaan tänä vuonna Puhdas Vesi -teemalla, joka konkretisoituu interaktiivisella ja moniulotteisella pisteellämme Ruisrockissa 6. - 8.7.2018. Tulet myös tutustumaan meriroskan keräämiseen Seabin -meriroskiksella ja näkemään vilauksen meren pinnan alle… Loistavia kuvia lukuunottamatta! Tulemme alkukesän aikana julkaisemaan lippukisan, tunnelmia projektin rakentumisesta ja projektiin osallistuvien opiskelijoiden kuulumisia. Tule, näe ja koe #RuisH2Ock! 

Instagram-kilpailun säännöt:

Voita liput Ruisrockiin! RuisH2Ock järjestää kilpailun, jonka palkintoja on yksi (1) kolmen (3) päivän lippu Ruisrockiin! 
Ruisrock pitää joka vuosi huolen, että tapahtuman jälkeen festarialue on siisti. Me voimme kuitenkin helpottaa järjestäjien työtä vähentämällä omaa roskaamistamme! 
 
Mikä on sinun ideasi roskattomaan festarireissuun? 
1. Ota kuva tai video omasta ideastasi
2. Julkaise se tunnisteella #RuisH2Ock Instagramiin 
3. Ja seuraa @turkuamk_tuas, niin olet mukana kilpailussa! 

Arvomme voittajan 25.6.2018 kaikkien kuvan #RuisH2Ock -tunnisteella julkaisseiden ja @turkuamk_tuas -tiliä seuraavien kesken. Huomaathan, että Instagram-tilisi tulee olla julkinen, jotta voit osallistua kilpailuun. Voitosta ilmoitetaan Instagramin yksityisviestillä. Jos voittaja ei vastaa yksityisviestiin seitsemän päivän kuluessa, arvomme uuden voittajan. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Instagram ei ole mukana tai vastuussa kilpailun järjestämisestä.

Tutustu vuoden 2017 Ruisrock-tunnelmiin

Viime vuoden Ruisrockissa tutustuttiin sähköntuotantoon #Ruissifillarilla. Lisäksi alumnimme olivat mukana toteuttamassa festivaalin taideohjelmaa. Lue lisää viime vuoden opiskelijaprojekteista täältä: Taidetta ja sähköä Ruisrockissa

Myös Turun AMK:n Ruisrock-videot ovat opiskelijoidemme tuottamia: 

 

 

Tapahtumalistaukseen »