Sivu päivitetty 3.7.2018
Alumni Afterwork #6: Ennakointi kansalaistaitona – tunnetko tulevaisuutesi?

Alumni Afterwork #6: Ennakointi kansalaistaitona – tunnetko tulevaisuutesi?

Työelämäpalvelut
Panimoravintola Koulu, Eerikinkatu 18, 20100Turku

11.10.2018 klo 17:30 - 19:00

Ennakointi ei ole tulevaisuudentutkijoiden yksinoikeus, sillä saatavilla olevan informaation räjähdysmäinen kasvu on tehnyt ennakoinnista mahdollista kenelle tahansa. Miten yksittäinen ihminen voi kehittää ennakointitaitojaan?

Emme voi tietää tulevaisuutta, mutta voimme tämän päivän valinnoillamme vaikuttaa siihen, millaiseksi tulevaisuus muodostuu. Ennakoinnilla (foresight) tarkoitetaan moninäkökulmaista päätelmien tekoa nykyhetken ilmiöistä, jotka oletettavasti vaikuttavat tulevaisuuteen. Ennakoinnin tuottamaa tietoa voidaan hyödyntää päätöksenteossa ja valmistautua tulevaan.

Lokakuun Alumni Afterworkissa Turun AMK:n yliopettaja Harri Jalonen kertoo, miksi ennakointi kuuluu kaikille ja millaisilla työkaluilla voimme systemaattisesti jäsentää tuntematonta.

Paikkoja rajoitettu määrä. Ilmoittaudu 8.10.2018 mennessä tästä .

Alumni Afterworkit ovat matalan kynnyksen verkostoitumistapahtumia kaikille Turun AMK:sta valmistuneille. Vaihtuvan, ajankohtaisen keskusteluteeman lisäksi pääset tapaamaan entisiä opiskelukavereita ja kuulet, millaista koulutusta ja palveluja Turun AMK voi tarjota osaamisesi kehittämiseen tänä päivänä.

Tapahtumalistaukseen »