Sivu päivitetty 20.6.2019
Turun AMK @ SHIFT Business Festival

Turun AMK @ SHIFT Business Festival

Hevoskarintie 23, Turku


Ruissalon tapahtumatelakka
29.8.2019 klo 12:30 - 30.8.2019 klo 16:30

Kansainvälinen SHIFT Business Festival järjestetään 29.-30. elokuuta Ruissalon Tapahtumatelakalla. Turun AMK esittelee tapahtumassa Kyberturvalaboratorion, joka kannustaa yrityksiä nostamaan valmiutta kyberuhkien torjumiseen.

Neljättä kertaa järjestettävä SHIFT kerää yhteen tuhansia tulevaisuus- ja teknologiaorientoituneita yritysvaikuttajia niin suomesta kuin ulkomailtakin. Shiftin vuoden teema on Shapeshifting Intelligence. Ohjelma käsittelee tulevaisuudenkuvia älykkyydestä ja sen sovelluksista liiketoiminnassa.

Turun AMK tarkastelee teemaa kyberturvallisuuden näkökulmasta. Osastolla esittäytyvä Kyberturvalaboratorio havainnollistaa kyberuhkia muun muassa näyttämällä, kuinka helposti valvontakameran, sähkölukon tai terveysteknologiatuotteen toimintaan voidaan vaikuttaa, jos kyberturvallisuudesta ei ole huolehdittu.

Kyberturvallisuus on teema, jonka ympärille voidaan rakentaa liiketoimintaa, mutta myös asia, joka puuttuessaan voi merkittävästi haavoittaa yrityksien toimintaedellytyksiä. Turun AMK:n Kyberturvalaboratorio tarjoaa palveluja teollisuudelle ja yrityksille, jotka kehittävät esimerkiksi IoT-tuotteita.  

Kyberturvaosaamisen lisäksi osastolla on esillä muita Turun AMK:n yrityksille suunnattuja palveluita, kuten tutkimukseen ja kehitykseen liittyviä yhteistyötarjouksia sekä mahdollisuuksia tila- ja laiteyhteistyöhön ja koulutuspalveluiden hyödyntämiseen.

Lue lisää

 

Kuva: the Shift

Tapahtumalistaukseen »