Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 16.9.2020
Hakijan päivä ja Turun korkeakoulujen opoinfo

Hakijan päivä ja Turun korkeakoulujen opoinfo

Etätapahtuma,

06.11.2020

Tervetuloa tutustumaan Turun korkeakouluihin!

Hakijan päivässä pääset tutustumaan Turun ammattikorkeakouluun sekä muihin turkulaisiin korkeakouluihin. Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti lukioiden ja ammattikoulujen kolmannen vuosikurssin opiskelijoille. Hakijan päivän yhteydessä järjestetään myös Turun korkeakoulujen yhteinen opoinfo. 

Koronavirustilanteesta johtuen tapahtuma järjestetääm tänä syksynä etänä. Ohjelmassa on etäyhteydellä toteutettavia luentoesityksiä, esittelykierroksia ja opiskelijatarinoita. Suurin osa esittelyistä nauhoitetaan ja ne on katsottavissa myös jälkikäteen. Toisen asteen opinto-ohjaajille suunnattu opoinfo järjestetään niin ikään etätapahtumana. 

 

Hakijan päivä

Hakijan päivä - abeille ja ammattikoulujen 3. luokkalaisille

Hakijan päivä järjestetään etätapahtumana, joka koostuu erilaisista etäesittelyistä, videotallenteista ja virtuaalitutustumiskierroksista. Turun kuuden korkeakoulun tarjonnasta voit koota itsellesi sopivan kokonaisuuden päivän ohjelmaksi. 

Lataa tästä valmis aikataulupohja, johon voit kirjata, mihin ohjelmiin osallistut:  Hakijan päivä kutsu ja oma ohjelma (pdf)

Turun AMK:n ohjelma

Aamupäivän esittelyt järjestetään Zoomissa. Esitykset tallennetaan ja tallenteet ovat katsottavissa myös jälkikäteen Turun AMK:n YouTube-kanavalla. Tallenteet julkaistaan to 12.11.2020.

Tallenteet:

Tekniikan alan koulutuksien yleisesittely

Liiketalouden ja hallinnon alan koulutuksien yleisesittely

Sosiaali- ja terveysalan koulutuksien yleisesittely

Kulttuurialan koulutuksien yleisesittely

Hakijapalveluiden ja avoimen AMK:n infot ovat katsottavissa itselle sopivina ajankohtina YouTubesta.

 

Iltapäivän tutustumiskierrokset järjestetään Instagramissa Turun AMK:n tilillä  @turkuamk ilmoitettuna ajankohtana. Kierrokset toteutuvat Stories- ja Live -lähetyksinä. Osa kierroksista on nähtävissä jälkikäteen tilin kohokohdissa. Sinun tulee ladata Instagram-sovellus puhelimellesi ja kirjautua sisään osallistuaksesi. Kierrokset järjestää alan opiskelijat, ja kierroksen aikana on mahdollisuus esittää myös opiskelijoille kysymyksiä. 

klo 12:00 - 12:40 Tutustumiskierros tekniikan alan koulutuksien tiloihin

klo 12:45 - 13:25 Tutustumiskierros liiketalouden alan koulutuksien tiloihin

Sosiaali- ja terveysalan sekä kulttuurialan koulutuksista ei ole esittelykierrosta. Sen sijaan voit tutustua YouTube-kanavallamme:

 

 

Humakin ohjelma

Humakin esittelyt järjestetään virtuaalitilaisuutena Zoomissa. Esitykset tallennetaan ja tullaan myöhemmin julkaisemaan Humakin verkkosivuilla ja YouTube-kanavalla. 

Aikataulu:

9.30-10.00 Kulttuurituottaja (AMK)

10.15-10.45 Tulkki (AMK)

11.00-11.20 Bachelor’s Degree in Adventure and Outdoor Education (Community Educator)

11.30-12.00 Yhteisöpedagogi (AMK)

 

Diakin ohjelma

Diakin esittelyt koostuvat videotallenteista, voit katsoa esittelyt silloin kun itsellesi parhaiten sopii. 

Millaista opiskelu on Diakissa?

Opiskelijatarinat:

 

Novian ohjelma

Novian ohjelma koostuu esittelyluennosta, jossa kuulet korkeakoulun koko koulutustarjonnasta ja opiskelusta Noviassa. Novian esitys julkaistaan  Novian nettisivuilla.

klo 11:30 - 12:00 Novian yleisesittely

 

Turun yliopiston ja Åbo Akademin ohjelmat

Turun yliopiston ohjelman löydät täältä: www.utu.fi/abipaiva

Åbo Akademin ohjelman löydät täältä: www.abo.fi/hakijanpaiva

 

Opoinfo

Turun korkeakoulujen opoinfo

Turun korkeakoulujen opoinfo järjestetään etätapahtumana Hakijan päivän yhteydessä. Tänä syksynä tapahtuman ohjelma pohjautuu opojen esittämiin ennakkokysymyksiin. Ennakkokysymyksiä saa toimittaa ilmoittautumislomakkeella 23.10. saakka. Tapahtumassa ovat mukana Turun AMK, Diak, Humak, Novia, Turun yliopisto ja Åbo Akademi. 

Aika: 6.11.2020 klo 13:00 - 15:00

Paikka: Zoom-webinaari (ei edellytä ohjelmiston asennusta etukäteen), linkki webinaariin toimitetaan sähköpostilla ilmoittautuneille 5.11.

Lataa tästä Opoinfon kutsu (pdf)

Huomaathan, että hakijan päivään on tehty erillinen kutsu ja aikataulupohja, johon opiskelija voi täyttää, mihin ohjelmiin aikoo tapahtumassa osallistua. Voit käyttää sitä ohjauksen tukena, kun omat opiskelijasi osallistuvat tapahtumaan. Ladattavan kutsun ja aikataulupohjan löydät yltä Hakijan päivän tiedoista. 

Opoinfon tallenne

Katso opoinfon tallenne Youtubessa.

Lataa tästä opoinfon esitykset:

Tapahtumalistaukseen »