Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 7.12.2020
Jatkuvasti uusiutuva kyberturva - eilen, nyt, huomenna

Jatkuvasti uusiutuva kyberturva - eilen, nyt, huomenna

Ilmoittautuneille toimitetaan Zoom-linkki ennen webinaaria,

15.12.2020 klo 09:00 - 10:30

KyberVALIOT-hankkeen webinaari tarjoaa käytännönläheisen katsauksen kyberturvallisuuteen ja erityisesti IoT-laitteiden kasvavaan suosioon niin yritystoiminnassa kuin yksityiselämässä.

Webinaarissa huippuasiantuntijat kuvailevat omasta näkökulmastaan viimeisen kahden vuoden kyberturvallisuuden trendit ja tapahtumat, ja kertovat parhaat toimenpide-ehdotuksensa niin yrityksille kuin yksityisille. 

Tule kuuntelemaan tiivis tietopaketti siitä, miten tähän päivään on tultu ja mitä huomenna pitäisi tehdä kyberturvallisuudelle sinun organisaatiossasi.

Webinaari on suunnattu yritysten tietohallinnosta ja tietoturvasta vastaaville, alan opettajille, tutkijoille, opiskelijoille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään kyberturva-asioita omassa organisaatiossaan.

Ohjelma

8.45    Tapahtuman käynnistys, omatoiminen ja omakustanteinen aamukahvi

9.00    Seminaarin avaus

9.05    Vastaaminen muuttuvaan kyberympäristöön, Jussi Eronen, Traficom

9.35    Laatua ja luottamusta – kyberturvallisuus kasvun vauhdittajana, Mika Susi, Kyberala ry

10.05    KyberVALIOT-hankkeen tuloksia  

10.30    Päätössanat


Ohjelmanmuutokset mahdollisia.

Ilmoittaudu viimeistään 10.12.2020. Ilmoittautuneille toimitetaan Zoom-linkki ennen webinaaria.

 

KyberVALIOT

KyberVALIOT-hanke on Turun ammattikorkeakoulun, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ja Turun yliopiston yhteishanke, jossa kehitetään kyberturvan parantamisen keinoja Salon ja Kotkan kyberturvalaboratorioiden avulla. Hanketta koordinoi Turun AMK ja päärahoittaja on Euroopan aluekehitysrahasto.

 

Kyberturvaa kotiin – pitääkö olla huolissaan?

Tässä Talk-Podcastissa kyberturvallisuusvinkkejä jakaa Turun ammattikorkeakoulun tietoliikenne ja tietoturva -tutkimusryhmän vetäjä, tutkimusvastaava ja yliopettaja Jarkko Paavola. Hostina Martti Komulainen.

Tapahtumalistaukseen »