Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 11.2.2019
Innopeda Training Center Europe

Innopeda Training Center Europe

Innopeda Training Center Europe (ITC) on koulutusvientiä pohjustava projekti. Projektissa suunnitellaan, valmistellaan ja tuotteistetaan toimintaa, josta projektin jälkeen syntyy kannattavaa liiketoimintaa.

ITC-projektin ensisijainen koulutusviennin kohdealue on Indonesia, jonka markkinoilla Turun AMK on tehnyt pohjatyötä jo useamman vuoden ajan. Esimerkiksi vuosina 2015 - 2018 toteutetun INDOPED-projektin hyvät tulokset ovat herättäneet kiinnostuksen innovaatiopedagogiikkaan paikallisten koulutusrakenteiden ja ‐menetelmien uudistamisessa. Nyt käynnissä olevalla AIKO-rahoitteisella projektilla keskitytään saamaan aikaan ensimmäinen yhteinen operaatio, joka toimii pohjana merkittävästi laajemmalle koulutusyhteistyölle ja Turun AMK:n näkökulmasta tuloksekkaalle koulutusviennille.  

Projektissa perustetaan myös Innopeda Training Center -koulutuskeskus tiloineen ja resursseineen ja sille laaditaan toimintasuunnitelma. Tavoitteena on, että Innopeda Training Center palvelee jatkossa kaikkia ulkomaalaisia ja kotimaisia asiakkaita innovaatiopedagogiikan kouluttamisessa.

Projekti on saanut Varsinais-Suomen liiton Alueelliset innovaatiot ja kokeilut (AIKO) -rahoitusta.

Varsinais-Suomen liitto