Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 14.5.2024
LISS24 – Learn – Innovate – Sell – Succeed

LISS24 – Learn – Innovate – Sell – Succeed

EU:n itäiset kumppanivaltiot parantavat kilpailukykyään. Vuoden 2019 Global Competitiveness 4.0 -indeksissä Armenia oli sijalla 69 ja Georgia sijalla 74. Johtuen melko pienistä sisämarkkinoista, näillä valtioilla on kasvava tarve kansainvälisen liiketoiminnan ammattilaisille. Armenian ja Georgian korkeakouluista puuttuu kuitenkin Business-to-Business (B2B) -myynnin koulutus ja tutkimus.

Learn-Innovate-Sell-Succeed LISS21 -projektin tavoitteena on lisätä Armenian ja Georgian yliopistojen B2B-myynnin ja innovoinnin osaamista erityisesti insinööritieteiden alalla.

Projektin metodologia perustuu kolmeen keskeiseen osa-alueeseen: ydinsisältö, pedagogiset käytännöt ja tiedonsiirto. Kaikki nämä projektin kulmakivet limittyvät toisiinsa ja edesauttavat kapasiteettien ja osaamisen kehittämistä.

Projektin aikana viemme B2B-myynnin osaamista kaikkiin partnerikorkeakouluihin. Käytännössä oppimista arvioidaan mm. myyntikilpailujen muodossa. Lisäksi järjestetään innovaatiokilpailuja, jotka mahdollistavat tehokkaan oppimisen ja potentiaalisten uusien tuotteiden sekä palveluiden syntymisen. Projektissa käynnistetään myös myyntilaboratorioita, jotka auttavat lisäämään ymmärrystä asiakkaiden käyttäytymisestä. Nämä myös edesauttavat yliopistojen ja yritysten välisen yhteistyön syntymistä niin koulutuksessa kuin tutkimuksessakin.

Projektin tuloksista viestitään aktiivisesti. Projektin lopputulemana armenialaiset ja georgialaiset yritykset saavat pätevämpiä insinöörejä. Pidemmällä tähtäimellä tämä parantaa kumppanimaiden kilpailukykyä.