Sivu päivitetty 14.9.2018
Pienpanimojen kilpailukyvyn kehittäminen

Pienpanimojen kilpailukyvyn kehittäminen

Projekti tarjoaa pienpanimoille mahdollisuuden kehittää omaa liiketoimintaansa ajantasaistamalla tietouttaan panimotoimintaan liittyvästä lainsäädännöstä, logistiikkayhteistyöstä, t&k-mahdollisuuksista, mikrobiologisista vaatimuksista sekä koko prosessin liittyvistä kehitysmahdollisuuksista

TIETOPANKKISIVU pienpanimoprojektilaisille

Näytä lisää

Pienpanimojen kilpailukyvyn kehittäminen- hankkeen esitysmateriaali

Teematilaisuus 13.2.2018

Avaus ja LEAN 5S, Jaana Vaskikari

linkki tallenteeseen

Mikrobiologia panimossa, Eveliina Munukka ja Kaj Sjöblom

linkki tallenteeseen (Eveliina)

linkki tallenteeseen (Kaj)

Teematilaisuus 13.3.2018

Pienpanimokyselyn tulokset, Jaana Vaskikari

linkki tallenteeseen

Panimoanalytiikkaa; happi ja hiilidioksidi, Juuso Nästi, Anton Paar

linkki tallenteeseen

Pesuaineiden käytöstä panimossa, Kimmo Nurmi, KiiltoClean Oy

linkki tallenteeseen

Teematilaisuus 24.4.2018

Yritysten ja kemiantekniikan yhteistyömahdollisuudet, Mika Jokinen, TkT, Turku AMK

linkki tallenteeseen

Pienpanimolle soveltuvat oluen aromi-ainesten analysointimenetelmät, Robin Manelius (Esimerkki pienpanimoon liittyvästä YAMK-päättötyöstä)

linkki tallenteeseen

Esimerkkejä opiskelijatyönä tehdyistä olut analyysivideoista, Jaana Vaskikari

 

 

linkki tallenteeseen

Oluen laatuun vaikuttavat tekijät, Kimmo Jääskeläinen

linkki tallenteeseen

Teematilaisuus 3.5.2018

Ylitarkastaja Timo Rokka, Valvira

Loppuseminaari 30.5.2018

Pienpanimoiden markkinaselvitys lähialueille, Johanna Tanhuanpää, InvenireMarket Intelligence Oy

 

Pienpanimolaisen puheenvuoro, Patrik Niskanen, Radbrew

  • video:

 

Virhemakutesti

Testatut aineet: Virhemakutestiaineet

Virhemakutestiohje: SIEBEL Sensory Training Kits