Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 15.11.2022
Digiajan_tyonjohto_osaajakoulutus_678x300.png

Digiajan työnjohto | Osaajakoulutus 35 op 

Uuden Digiajan työnjohto -osaajakoulutuksen kohderyhmänä ovat työnjohtotehtävissä toimivat sekä työnjohtotehtävistä kiinnostuneet työntekijät etenkin valmistavassa teollisuudessa (esim. teknologiateollisuus, kemianteollisuus, lääketeollisuus, telakkateollisuus, energiateollisuus ja autoteollisuus).  

Koulutuksen fokuksena on työn tuottavuuden parantaminen esimerkiksi digitalisaation avulla. Koulutuksessa otetaan huomioon mm. digitaalinen palveluosaaminen ja asiakashallinta, tuotannon suunnittelu ja ohjaus, ERP, läpimenoaikojen ja toimitusvarmuuden parantaminen. Koulutuksessa painotetaan myös esihenkilötyötä sekä työyhteisön kehittämistä uuden oppimista tukevaksi.

Opinnot toteutuvat monimuoto-opiskeluna iltaisin. Kontaktiopetus järjestetään tiistai-iltaisin klo 17-20 lähiopetuksena Turun AMK:n Kupittaan kampuksella sekä torstai-iltaisin klo 17-20 etäopetuksena.

Opintojen sisältö:

  • Intro työnjohdon opiskeluun 2 op
  • Työnjohtaja digiajassa ja monikulttuurisessa toimintaympäristössä 5 op
  • Tuotannon suunnittelu ja ohjaus, ERP 5 op
  • Toiminnanohjaus ja SCM 5 op
  • Digitaalinen palveluosaaminen ja asiakaspalvelu 5 op
  • Esihenkilönä kehittyminen ja valmentava esihenkilötyö 5 op
  • Talousosaaminen 3 op
  • Projekti 5 op tai Syventävä kirjapaketti 5 op

Opinnot ovat AMK-tasoisia. Suoritetut 35 opintopisteen laajuiset opinnot antavat hakukelpoisuuden avoimen amk:n väylän erillishaussa tuotantotalouden insinöörikoulutukseemme. Koulutuksen opinnoilla saa ammattikorkeakoulututkintoon hyväksi luettavia opintosuorituksia.

Laajuus ja kesto: 35 op | 1 v.

Alkamisajankohta: Opintokokonaisuus alkaa 2.1.2023 klo 17.00

Hinta: ilmainen

Miten haen?

Koulutukseen haetaan Opintopolussa. Opintopolusta löydät lisätietoa koulutuksen sisällöstä, hakuohjeet ja valintaperusteet.

Seuraava hakuaika koulutukseen: 1. - 30.11.2022

Turun AMK:n opinto-oppaassa voit tutustua koulutuksen oppimissuunnitelmaan. 

 

Tutustu sisältöön - Opinto-opas

Rahoittaja

Koulutus on rahoitettu Euroopan unionin elpymis- ja palautumistukivälineellä (RRF), joka on EU:n elpymisvälineen (Next Generation EU) suurin ohjelma. Rahoituksen on myöntänyt Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus. Palvelukeskuksen tehtävänä on edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta sekä vastata nopealla toiminnalla työmarkkinoiden äkillisiin rakennemuutoksiin. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö. 

EU_disclaimer_kestavakasvu_FI black.png
Jotpa_tunnus_RGB.png

Mikä osaajakoulutus?

Avoimen ammattikorkeakoulun osaajakoulutukset ovat erityisesti työikäisten jatkuvan oppimisen tarpeisiin suunnattuja koulutuksia, joissa voit hankkia uutta osaamista, syventää tai laajentaa asiantuntijuutta ilman kokonaisen tutkinnon suorittamista. Myöhemmin opintoja voi hyödyntää osana ammattikorkeakoulututkintoa.  

Osaajakoulutuksien opintojaksot ovat Turun ammattikorkeakoulun opetussuunnitelmien mukaista opetusta ja laajuus on n. 30 opintopistettä. Opiskelija saa opinnoista opintosuoritusotteen suoritetuista opinnoista sekä todistuksen eli osaajakoulutusdiplomin suorittaessaan koko laajuuden.