Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 19.4.2023
lean ja laatu korkeakouludiplomi.jpg

Lean ja laatu kehitystyössä -osaajakoulutus | 30 op

Laatu ja LEAN kehittämistyössä -osaajakoulutus on laajuudeltaan 30 op. Koulutuksen aikana tutustut lean-ajatteluun ja mm. seuraaviin standardeihin: ISO9001, ISO14001, ISO45000, ISO31000

Osaajakoulutuksen suoritettuasi sinulla on kokonaiskuva laadunhallinnasta ja leanin periaatteista ja menetelmistä. Aloitamme laadunhallinnan ja standardien perusteista ja etenemme lean-ajattelun ja laatutyökalujen kautta riskienhallintaan. Pääset soveltamaan oppimaasi henkilökohtaisessa oppimistehtävässä. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet toteuttaa erilaisia laadunhallinnan kehittämistehtäviä työssäsi.

Koulutus koostuu seuraavista opintojaksoista:  

  • Laadunhallinnan ja standardien perusteet, 5 op
  • Laatujärjestelmän rakentaminen, ylläpito ja muutoksen hallinta, 5 op
  • LEAN-ajattelu ja periaatteet, 5 op
  • Laatutyökalut ja tilastomatematiikka, 5 op
  • Riskienhallinta, 5 op
  • Kehittämistehtävä, 5 op

Laajuus ja kesto: 30 opintopistettä / 1v

Alkamisajankohta: Syksy 2023

Hinta: 360 €

Miten haen?

Koulutukseen haetaan Opintopolussa. Opintopolusta löydät lisätietoa koulutuksen sisällöstä, hakuohjeet ja valintaperusteet.

Seuraava hakuaika koulutukseen: 8.–19.5.2023.

Turun AMK:n opinto-oppaassa voit tutustua koulutuksen oppimissuunnitelmaan. 

Mikä osaajakoulutus?

Avoimen ammattikorkeakoulun osaajakoulutukset ovat erityisesti työikäisten jatkuvan oppimisen tarpeisiin suunnattuja koulutuksia, joissa voit hankkia uutta osaamista, syventää tai laajentaa asiantuntijuutta ilman kokonaisen tutkinnon suorittamista. Myöhemmin opintoja voi hyödyntää osana ammattikorkeakoulututkintoa.  

Osaajakoulutuksien opintojaksot ovat Turun ammattikorkeakoulun opetussuunnitelmien mukaista opetusta ja laajuus on 30 opintopistettä. Opiskelija saa opinnoista opintosuoritusotteen suoritetuista opinnoista sekä todistuksen eli osaajakoulutusdiplomin suorittaessaan koko laajuuden.