Sivu päivitetty 13.12.2018

Hakukohteet

Polkuopintojen haku tapahtuu Opintopolussa. Hakuaika on 29.11 klo 12:00 - 14.12 klo 15:00. Klikkaamalla hakukohdetta siirryt Opintopolkuun, josta löydät kaiken tarvittavan tiedon hakemisesta opiskelupaikan vastaanottamiseen. Tulokset julkistetaan 21.12.2018 mennessä.

Terveys- ja sosiaaliala

Kielivaatimukset terveysalan hakukohteissa

Hakiessasi terveysalan opintoihin ja jos äidinkielesi ja/tai koulusivistyskielesi on muu kuin suomi, lähetä kopio YKI-kielitodistuksesta (taitotaso vähintään 3) sähköpostitse avoimen AMK:n toimistoon (avoinamk@turkuamk.fi). Todistuskopion tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Liiketalous

Tradenomi (AMK), liiketalous / SALO M 10
Liiketalouden YAMK-hakukohteet    
Tradenomi (YAMK), projektijohtaminen Lähiopetus 2pv/kk 5
MBA (YAMK), Business Management Lähiopetus 2pv/kk 5

Tekniikka

Insinööri (AMK), konetekniikka / TURKU P 8
Tekniikan YAMK-hakukohteet    
Insinööri (YAMK), projektijohtaminen Lähiopetus 2pv/kk 5

Pohjakoulutusvaatimukset

AMK-hakukohteissa ei ole pohjakoulutusvaatimuksia, vaan ne ovat avoimia kaikille. AMK-polkuipinnot ovat laajudeltaan 55-60 opintopistettä. YAMK-hakukohteissa hakijalla tulee olla suoritettuna alempi soveltuva korkeakoulututkinto. Työkokemus tulee olla suoritettuna vasta, kun opiskelija hakee tutkinto-opiskeluoikeutta YAMK-koulutukseen avoimen väylän tai yhteishaun kautta. YAMK-polkuopinnot ovat laajudeltaan noin 30 opintopistettä.

Opintojen toteutus: päivätoteutus, monimuoto ja verkkototeutus

  • Päivätoteutuksen ryhmissä;  päivätoteutuksen ryhmien mukana opiskelu tapahtuu arkipäivisin klo 8-16 välillä. Osallistuminen edellyttää aktiivista osallistumista opetukseen. Suurin osa koulutuksista on päivätoteutuksia.
  • Monimuotototeutuksen ryhmissä; monimuodon ryhmät opiskelevat joko muutamana arki-iltana viikossa tai 1-2 arkipäivänä viikossa/ kuukaudessa tutkinto-ohjelmasta riippuen.
  • Verkko-toteutuksen ryhmissä. Opiskelu sisältää verkossa ohjattuna, itsenäisesti ja ryhmissä tapahtuvaa opiskelua. 

Katso kunkin koulutuksen toteutustapa hakukohdetaulukosta.

Valintaperusteet

1. motivaatiolomake: sosionomi-, media-alan ja YAMK-polkuopinnot
2. arvonta: liiketalouden, tekniikan ja terveysalan polkuopinnot (mikäli hakijoita on enemmän kuin aloituspaikkoja).

Valintojen aikataulu

Valinnoista ilmoitetaan viimeistään perjantaina 21.12. Suosittelemme tarkistamaan valinnan tulokset Oma Opintopolku -palvelusta. Saat valinnasta viestin myös sähköpostiisi. (Tarkistathan, että olet ilmoittanut oikean sähköpostiosoitteen, ettei postilaatikkosi ole täynnä tai viesti päätynyt roskapostiin). Mikäli tulet valituksi varasijalta, saat siitä ilmoituksen sähköpostitse. Näet myös varasijatilanteen Oma Opintopolusta.

Muutoksenhaku opiskelijavalintaan

Oikaisuvaatimuksen tekeminen opiskelijavalinnasta koskee vain tutkinto-opiskelijoita. Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijavalinnoista ei voi tehdä oikaisupyyntöä.