Sivu päivitetty 26.11.2018
Tradenomi (AMK), hankinta- ja myyntiosaaminen

Tradenomi (AMK), hankinta- ja myyntiosaaminen

Myyntityön koulutuksen tavoitteena on luoda aikuisopiskelijalle hyvät liiketalouden osaamisen perusteet ja valmiudet toimia vaativissa hankinnan ja myynnin tehtävissä. Opinnot suunnataan B2B-maailmaan sekä ostamisen ja myymisen asiantuntijatehtävissä menestymiseen.

Monimuotokoulutuksessa voit opiskella joustavasti myös työn ohessa. Lähiopetus toteutetaan iltaisin kolmena tai neljänä iltana viikossa. Lähiopetuksen ohella opintoihin sisältyy itsenäistä työskentelyä. 

Erikoistuminen joko hankintaan tai myyntiin

Myyntityön tradenomikoulutuksen opinnot sisältävät perus-, ammatti- ja vapaasti valittavia opintoja sekä harjoittelua ja opinnäytetyön. Ammattiopinnoissa opiskelija erikoistuu joko hankintaan tai myyntiin.

Hankinnan opinnoissa painopiste on toimitusketjun- ja logistiikan tiedonhallinnan sekä laatu- ja prosessinhallinnan osaamisessa. Myyntiosaamissa painotetaan yrityksille ja organisaatioille tehtävää myyntiytyötä kannattavuuden, asiakaslähtöisyyden sekä ratkaisuhakuisuuden lisäksi. Yhtenä vaihtoehtona on myös LKV-tutkinnon suorittaminen.

 

Miten koulutukseen haetaan?

Koulutukseen haetaan yhteishaussa määrättyinä yhteishakuaikoina. Hakeminen tapahtuu Opintopolku-palvelussa.

Seuraava yhteishaku on kevään yhteishaku 14. - 28.3.2018.
 

Lisätietoa koulutuksesta Opintopolussa

Opintopolusta löydät mm.

  • koulutuksen valintaperusteet
  • tarkemman kuvauksen koulutuksesta
  • hakulomakkeen

Siirry Opintopolkuun tästä.

 

Ennakkotehtävä

Koulutukseen ei ole valintakoetta, vaan opiskelijavalinta tehdään ennakkotehtävänä ja työkokemuksen perusteella. Työkokemus ilmoitetaan hakulomakkeella. 

Ennakkotehtävä julkaistaan tällä sivulla 16.2. mennessä. 

 

Ennakkotehtävä tulee palauttaa viimeistään 13.4.2018 klo 15:00 sähköisessä muodossa e-lomakkeelle: https://turkuamk.e-lomake.fi/lomakkeet/166/lomake.html

Lataa ennakkotehtävä tästä (pdf).