Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 11.11.2020
Elintarvikehygieniaa ja omavalvontaa pienyrittäjille

Elintarvikehygieniaa ja omavalvontaa pienyrittäjille

Tule oppimaan käytännönläheisesti prosessilaitteilla harjoitellen elintarvikehygienian, omavalvontasuunnitelman sekä näytteenoton merkityksestä ja soveltamisesta oman yrityksesi näkökulmasta.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu elintarvikeyrityksen perustamista suunnittelevalle tai yrityksen alkutaipaleella olevalle pienyrittäjälle. 

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on auttaa yrittäjää omavalvonta-suunnitelman tekemisessä, näytteenoton toteuttamisessa sekä elintarvikehygienian huomioonottamisessa yrityksen prosesseissa. 

Osallistujat saavat kokonaisvaltaisen kuvan tuotannon omavalvonta-suunnitelman laadinnasta sekä tärkeää tietoa elintarvikehygieniasta ja sen soveltamista käytännön prosesseihin.

Sisältö

Koulutus muodostuu kahdesta lähipäivästä sekä ennakkotehtävistä.

Lähipäiviin sisältyy:

  • teoriapohjaista oppimista ryhmätöiden avulla
  • prosessilaitteilla tehtäviä omavalvonta-analyysejä
  • näytteenottoa sekä tulosten läpikäyntiä.