Sivu päivitetty 6.6.2018
Etäratkaisut kuntoutumisen tukena -erikoistumiskoulutus 30 op

Etäratkaisut kuntoutumisen tukena -erikoistumiskoulutus 30 op

Erikoistumiskoulutus vahvistaa sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan ammattilaisten ja insinöörien monialaisten yhteisöjen osaamista uudenlaisten kuntoutumisen etäratkaisujen kehittämisessä ja tuottamisessa. Koulutuksessa opit arvioimaan, muotoilemaan ja kehittämään kuntoutuksen etäratkaisuja yhteistyössä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten, teknologian asiantuntijoiden ja kuntoutuksen eri asiakasryhmien kanssa.

Koulutus soveltuu apuvälineteknikon, ensihoitajan, fysioterapeutin, geronomin, jalkaterapeutin, kuntoutuksen ohjaajan, kätilön, naprapaatin, osteopaatin, sairaanhoitajan, sosionomin, suuhygienistin, terveydenhoitajan, toimintaterapeutin, insinöörin ja liikunnanohjaajan ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille. Koulutukseen voivat hakea myös aiemman opistoasteen tutkinnon suorittaneet, joilla on riittävä tiedollinen ja taidollinen osaaminen erikoistumiskoulutukseen osallistumista varten, työkokemusta kuntoutuksen tehtävistä tai kuntoutukseen liittyvistä tekniikan alan työtehtävistä.

Sisältö

  • Kuntoutumisen etäratkaisujen asiantuntijaksi kehittyminen 10 op
  • Ihmislähtöisyys ja kohtaaminen digitaalisessa ympäristössä 5 op
  • Etäratkaisujen vaikuttavuuden ja käytettävyyden arviointi 5 op
  • Etäratkaisujen kehittäminen palvelumuotoilun keinoin 10 op

Tutustua koulutuksen opetussuunnitelmaan tästä .

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, sisältäen lähiopetusta, etätyöskentelyä. 

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Arcadan, Jyväskylän, Lahden, Laurean, Metropolian ja Saimaan ammattikorkeakoulujen kanssa.

Lähiopetuspäivät:

2018: 28.-29.11.2018

2019: 15.1.2019, 13.-14.3.2019, 10.4.2019, 15.5.2019, 4.-5.9.2019, 9.-10.10.2019 ja 21.11.2019

Hakeminen

Hakuaika jatkuu 7.10.2018 asti.

Turun AMK:n toteutukseen on 15 opiskelijapaikkaa.

Koulutukseen haetaan sähköisellä lomakkeella, joka julkaistaan tälle sivulle hakuajan alkaessa. Hakulomake sisältää myös valintakoetehtävän, joten lomakkeen täyttöön on hyvä varata aikaa ja valmistautua etukäteen. Koko hakulomake valintokoetehtävineen tulee täyttää 90 minuutissa

Opiskelijavalinnat ja opiskelupaikan vastaanottaminen

Opiskelijavalinnat tehdään kesäkuun alussa ja valinnoista ilmoitetaan sähköpostitse 12.10.2018  mennessä.

Koulutukseen valitun henkilön tulee vahvistaa tai peruuttaa opiskelupaikkansa viimeistään 18.10.2018. Opiskelupaikan vastaanottavan henkilön on esitettävä tutkintotodistuksensa (tutkinnosta, jolla on hakenut koulutukseen) valintailmoituksen yhteydessä annettavan ohjeen mukaisesti.

Opiskelupaikan peruminen tulee tehdä kirjallisesti. Peruutus on maksuton hakuaikana. Jos opiskelupaikka perutaan sen vastaanottamisen jälkeen, laskutetaan 50 % koko koulutuksen hinnasta. Koulutuksen aloittamatta jättäminen ei ole peruutus, joten tässä tapauksessa laskutetaan koko koulutuksen hinta. Opiskelijan keskeyttäessä koulutuksen, laskutetaan 50 % jäljellä olevista maksueristä. Jo maksettuja eriä ei palauteta.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.