Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 17.4.2019
HFR-tilauskoulutus

HFR-tilauskoulutus

Kehitä työyhteisösi turvallisuutta

Hallittu fyysinen rajoittaminen (HFR) tarkoittaa hankalissa asiakastilanteissa käytettävää tekniikkaa, jonka avulla voidaan rajoittaa inhimillisin keinoin kontrolloimatonta ja mahdollisesti aggressiivista käyttäytymistä. Fyysinen rajoittaminen ei ole erillinen tekniikka, vaan sen tulisi olla osa yhteisön yleistä toimintatapaa ja hoitofilosofiaa, jossa pyritään koko ajan toimimaan asiakkaan parhaaksi. HFR-hallintatekniikat eivät perustu voimankäyttöön, vaan tärkeä osa tekniikkaa on ennaltaehkäisy ja vuorovaikutus aggressiotilanteissa. HFR perustuu Control & Restrain (C&R) -tekniikkaan.

Koulutus sisältää sekä teoriaa että harjoittelua. Koulutuksessa harjoitellaan HFR-hallintatekniikoita.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu kaikille sellaisille sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatusalan henkilöstöryhmille, jotka haluavat kehittää työtään ja työympäristöään turvallisemmaksi sekä asiakkailleen että henkilöstölleen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Olemme toteuttaneet jo pitkään HFR-koulutuksia erilaisissa työ- ja toimintaympäristöissä (mm. koulut, päiväkodit, sairaalat, terveyskeskukset, hoiva- ja palvelutalot, lastensuojelun ja vammaispalveluiden yksiköt sekä yksityiset sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajat).