Sivu päivitetty 16.11.2016
HFR -tilauskoulutus

HFR -tilauskoulutus

Kehitä työyhteisösi turvallisuutta

Hallittu fyysinen rajoittaminen (HFR) tarkoittaa hankalissa asiakastilanteissa käytettävää tekniikkaa, jonka avulla voidaan rajoittaa inhimillisin keinoin kontrolloimatonta ja mahdollisesti aggressiivista käyttäytymistä. Fyysinen rajoittaminen ei ole erillinen tekniikka, vaan sen tulisi olla osa yhteisön yleistä toimintatapaa ja hoitofilosofiaa, jossa pyritään koko ajan toimimaan asiakkaan parhaaksi. HFR -hallintatekniikat eivät perustu voimankäyttöön, vaan tärkeä osa tekniikkaa on ennaltaehkäisy ja vuorovaikutus aggressiotilanteissa. HFR perustuu Control & Restrain (C&R) -tekniikkaan.

Koulutus on tarkoitettu kaikille sellaisille sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatusalan henkilöstöryhmille, jotka haluavat kehittää työtään ja työympäristöään turvallisemmaksi sekä asiakkailleen että henkilöstölleen.

Olemme toteuttaneet jo pitkään HFR -koulutuksia erilaisissa työ- ja toimintaympäristöissä (mm. koulut, päiväkodit, sairaalat, terveyskeskukset, hoiva- ja palvelutalot, lastensuojelun ja vammaispalveluiden yksiköt sekä yksityiset sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajat).

Koulutus sisältää sekä teoriaa että harjoittelua. Koulutuksessa harjoitellaan HFR-hallintatekniikoita.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Tämän  linkin kautta voit lukea artikkelin aiheeseen liittyen.