Sivu päivitetty 17.4.2019
Projektiosaaja

Projektiosaaja

 

Kehity projektiosaajana

Työelämä on jatuvassa kehityksen ja muutoksen syklissä. Projektimuotoinen työtapa on tullut jäädäkseen korvaamaan totuttuja tekemisen malleja. Epävarma taloudellinen tilanne asettaa kehittämis- ja asiakasprojekteille uusia nopeus-, tehokkuus- ja laatuvaatimuksia. Projektin onnistuminen vaatii laaja-alaista osaamista ja projektityökalujen hallintaa. Tämän päivän projekteissa teemme huomisen menestystä - varmista tuloksellinen työnteko projekteissa.

Aika

Sopimuksen mukaan

Tavoitteet ja hyödyt

Kehity projektiosaajana -valmennus tarjoaa selkeän peruspaketin projektin hallinnan perusteista ja sen keskeisten elementtien sisällöstä esimerkkien avulla ja yhdessä soveltaen. Onnistunut projekti on usein yksinkertaisuudessaan hyvän suunnitelman, johtamisen, kommunikoinnin ja yhteisen päämäärän ymmärtämisen summa.

Kohderyhmä

Valmennus on suunnattu henkilöille, jotka ovat mukana projekteissa, mutta eivät ole projektityön ammattilaisia. Esimerkiksi projektityöhön osallistuvat asiantuntijat, koordinaattorit, myynti- ja markkinointihenkilöt sekä projektitoiminnan kehittäjät, jotka haluavat tehostaa omaa projektityöskentelyään.

Keskeinen sisältö

A) Projektitoiminnan perusteet

- Mikä on projekti?

- Miksi projekti?

- Projektin käynnistäminen

- Projektisuunnitelman keskeinen sisältö

B) Projektihallinnan perusteet

- Vaiheistus ja ohjaus

- Roolit ja vastuut

- Johtaminen

- Viestintä ja tiedottaminen

- Projektin päättäminen

Kehity projektiosaajana -esite