Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 24.11.2023
Suomea opitaan työssä

Suomea opitaan työssä

Miksi lähteä työn äärestä koulutukseen, kun koulutus ja oppiminen voidaan tuoda työyhteisön arkeen? 

Miksi koulutus kannattaa yhdistää todellisiin työtilanteisiin?

AMMATILLISUUS

Koulutuksen keskiössä on ammattikieli! Pääset kehittämään kielitaitoa juuri niissä työtehtävissä ja viestintätilanteissa, jotka korostuvat omassa työssäsi.

AUTENTTISUUS

Kieltä oppii kieltä käyttämällä ja työtä tekemällä! Koulutus toteutuu työpaikalla, työn ohessa. Pääset kehittämään osaamistasi työajalla ilman, että joudut poistumaan työtehtäviesi ääreltä. Todellisissa työtilanteissa opittua voidaan hyödyntää heti käytännössä, ja se jää vahvasti mieleen ankkuroitumalla koettuun viestintätilanteeseen.

YHTEISÖLLISYYS

Kieli ja viestintä on koko työyhteisön asia! Koulutuksen tavoitteena on kehittää koko työyhteisön yhteistä viestintää. Pääset vahvistamaan omaa osallisuuttasi työyhteisön jäsenenä ja samalla koko työyhteisön kieli- ja viestintäosaamista.

YKSILÖLÄHTÖISYYS

Koulutus on suunnattu juuri sinulle! Pääset kehittämään kielitaitoa omalla tasollasi ja keskittymään juuri sinulle tärkeisiin asioihin. Saat hyödyllisiä vinkkejä ja kehittävää palautetta omasta kielitaidostasi.

Kenelle

Koulutukseen voivat osallistua sekä yksittäiset työntekijät että erikokoiset ryhmät.

Hintaesimerkki

Jo noin 10 tunnin henkilökohtainen ohjaus auttaa tiedostamaan omia kehittämistarpeita sekä mahdollistaa osaamisen kehittämisen ja kehittymisen myös koulutuksen päätyttyä.

Yhden hengen 10 tunnin koulutuksen hinta on 1500 EUR + alv 24% (mahdolliset matkakulut laskutetaan erikseen).

Tulostettava esite (PDF)