Sivu päivitetty 17.4.2019
Taitava ohjaaja

Taitava ohjaaja

 

Opiskelija on tulevaisuuden työtoveri ja harjoittelupaikalla on suuri merkitys tulevan työpaikan valinnassa. Vahvista työyksikkösi valmiuksia opiskelijaohjauksessa!

Koulutus on tarkoitettu ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita työssään ohjaaville henkilöille. Se sopii sekä julkisen että yksityisen organisaation henkilöstölle. 

Koulutuksen tavoitteena on laadukkaan opiskelijaohjauksen kehittäminen sekä Turun ammattikorkeakoulun ja harjoitteluyksiköiden välisen yhteistyön syventäminen.

Koulutuksen avulla ohjaaja hankkii uusia ajattelu- ja toimintamalleja opiskelijaohjauksen kehittämiseksi työyksikössään. 

Ajankohta

Syksyn toteutuksen lähipäivät ovat alustavan suunnitelman mukaan:

4.10.2018

1.11.2018

7.11.2018 VSSHP:n opiskelijaohjauksen teemapäivä

29.11.2018

Koulutus muodostuu kolmesta koko päivän (klo 8.30-15.30) lähiopetuskerrasta Turun AMK:n tiloissa sekä VSSHP:n tiloissa toteutettavasta opiskelijaohjauksen teemapäivästä.

 

Sisältö

Näytä lisää

Koulutus rakentuu seuraavien teemojen ympärille:

  • Sosiaali- ja terveysalan tutkintojen erityispiirteet ja opetussuunnitelmat
  • Erilaiset, monipuoliset oppimismenetelmät
  • Ohjaustaidot (sisältäen mm. arviointiin liittyviä aiheita, perehdyttäminen)
  • Asiantuntijuuteen kasvaminen ja sen tukeminen
  • Ohjaajana toimiminen (vahvuus ja itsevarmuus ohjaamisessa, ohjaajan hyvinvointi)

Koulutus toteutuu toiminnallisia menetelmiä ja verkko-oppimisympäristöä hyödyntäen. Koulutus sisältää 3 lähiopetuspäivää Turun AMK:n Kupittaan kampuksella, ennakkotehtävän ja välitehtäviä lähipäivien välillä. Lisäksi ohjelmaan sisältyy VSSHP:n alueellinen opiskelijaohjauksen päivä (Tyks).

 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.