Sivu päivitetty 17.10.2017
Tehosta taloushallintoa digitalisaation avulla

Tehosta taloushallintoa digitalisaation avulla

Yrityksen taloushallinnon tehostuminen digitalisaation avulla vaikuttaa usean yrityksen ja henkilön työhön lähitulevaisuudessa. Perinteisestä kirjanpidosta, jossa tositteita ja kuitteja toimitetaan paperisena kirjanpitäjälle niiden tallentamista ja kirjaamista varten, ollaan hyvää vauhtia siirtymässä kohti digitaalisuuden tuomia mahdollisuuksia.

Digitaalisuus ei olekaan enää tulevaisuutta, se on jo tätä päivää!

Finanssialan Keskusliiton mukaan pienikin yritys voi säästää puolikkaan työpäivän kuukaudessa luopumalla taloushallinnossa paperista ja siirtymällä sähköisen tiedon käyttöön. Tällä hetkellä esimerkiksi kirjanpitäjät ja palkanlaskijat tekevät työtä, joka vaatii laajaa asiantuntemusta, mutta rutiinit vievät paljon aikaa. Tulevaisuudessa asiantuntijoilla on enemmän aikaa keskittyä asiantuntijatyöhön ja sitä myötä työn vaatimustasokin kasvaa. Robotiikka lisää taloushallinnossa myös uudenlaista työtä, joka voi olla esimerkiksi robottien ohjelmointia, konsultointia ja prosessien parempaa suunnittelua – tule kuuntelemaan miten taloushallintoa kehitetään.

Kenelle

Seminaari on tarkoitettu taloushallinnon ammattilaisille, tilitoimistoille ja PK-yrityksille, jotka haluavat tehostaa taloushallintoaan ja saada uusia ideoita taloushallinnon kehittämiseen. Seminaari sopii myös hyvin taloushallintoon suuntautuville opiskelijoille. 

Seminaarin sisältö

•    Pankkien sähköiset palvelut yrityksille ja digitalisaation vaikutus palveluihin 
•    Verohallinnon OmaVero-palvelun käyttö, kokemukset ja muutokset lähiaikoina 
•    Digitalisaation kehitysnäkymät
•    Tehoa taloushallintoon digitalisoinnilla
•    Rutiinit robotille- robotiikan hyödyntäminen taloushallinnossa 
•    Turun ammattikorkeakoulun KLT-tutkintoon liittyvä ja taloushallintoon liittyvä aikuisopiskelu sekä Digitalous-oppaan esittely. Voit ladata oppaan maksutta tästä

Lisätiedot

Sisältöön liittyen erityisasiantuntija Raimo Lehto, puh. 040 355 0368.

Muut asiat koulutussihteeri Katja Meltola, p. 040 355 0361

Tulostettava ohjelma