Sivu päivitetty 22.8.2018
BusinessClub

BusinessClub

"We exist to create world class business”

CoastAL yrityskiihdyttämön BusinessClub on edistyksellinen yrittäjäyhteisö, jossa opiskelija valmistuu korkeakoulututkinnon suorittaneeksi asiantuntijaksi ja saa yrityksensä liiketoiminnan vauhdikkaaseen alkuun. Yrityskiihdyttämö palvelee opiskelijoiden lisäksi myös muita yrittäjiä ja yritystoimintaa suunnittelevia.

businessclub_content.png

Palvelut

Mentorointi

Näytä lisää

"Hotline 24/7" - Pikaista apua aina tarvittaessa"

Osaava, kokenut yrittäjä tai asiantuntija auttaa uutta yrittäjää löytämään omat vahvuutensa, kehittämiskohteensa, ja käyttämättömät resurssinsa. Yrittäjä on aktiivinen ja vie prosessiaan eteenpäin.

Henkilökohtainen mentori palvelee yrittäjää spontaaneissa tilanteissa ja tavoitteellisessa vuorovaikutussuhteessa suunnitellun ohjelman mukaan. Yrittäjä reflektoi toimintaansa ja kehittää yritystään aktiivisesti.

Yrittäjän mentorointiprosessi
(Kun klikkaat kuvaa, se avautuu suurempana)

 

Jatkajakoulu

Näytä lisää

Jatkajakoulu on valmennusohjelma yritysten liiketoimintaa jatkaville, liiketoiminnasta luopuville sekä yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tule siis mukaan, mikäli suunnittelet yritysostoa, omistajavaihdosta tai olet ylipäänsä kiinnostunut Jatkajakoulun aiheista. Voit osallistua koko ohjelmaan tai valitsemiisi moduuleihin.

Tutustu syksyn 2018 Jatkajakoulun ohjelmaan !

Jatkajakoulu toteutetaan yhteistyössä Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa.

BusinessClub yrityksiä

Jäätelökaverit

Näytä lisää

Jäätelökaverit on vuonna 2016 toimintansa aloittanut avoin yhtiö, jonka omistavat kolme korkeakouluopiskelijaa.

Jäätelökavereiden toimialana on jälleenmyynti. Jäätelökaverit myyvät pääasiassa italialaista, Nuvole Gelaterian Turussa valmistamaa jäätelöä ja sorbettia, sekä myös muita virvokkeita. Jäätelökavereiden fyysinen myyntikioski sijaitsee Turussa, Kupittaanpuistossa.

Yritys sai alkunsa opiskelijoiden halusta työllistää itsensä kesälle 2016. Yrityksen omistavat Jerko Seppälä, Johannes Lehto, sekä Juuso Hämäläinen. Kaikki yrityksen aloittamisvaiheessa liiketaloutta, Jerko ja Johannes opiskelevat Turun ammattikorkeakoulun BisnesAkatemiassa, Juuso Lahden ammattikorkeakoulussa.

Syksyn 2018 Jatkajakoulun ohjelma

Ota yhteyttä