Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 16.6.2020
Fysio- ja toimintaterapiapalvelut

Fysio- ja toimintaterapiapalvelut

Kuntoutuksen ja hyvinvoinnin palveluja tarjotaan organisaatioille ja yksityisille henkilöille. Palvelut toteutetaan pääosin Turun ammattikorkeakoulun fysio- ja toimintaterapeuttiopiskelijoiden toimesta, asiantuntevan henkilökunnan ohjaamana.

Koko tarjonta on saatavilla yhdellä yhteydenotolla. Ohjaamme asiakkaat eteenpäin sopiviin palveluihin, räätälöimme tarpeen mukaisen kokonaisuuden tai varaamme ajan suoraan toivottuun palveluun.

Fysio- ja toimintaterapiapalvelumme

  • Ensimmäinen käynti sisältää opiskelijan toteuttaman huolellisen toimintakyvyn arvioinnin (haastattelu, toimintakyvyn tutkiminen ja arviointi), terapiasuunnitelman tekemisen ja tavoitteiden asettamisen.
     
  • Jatkokäynnit määrittyvät terapiasuunnitelman, asiakkaan tavoitteiden ja tarpeiden mukaan. Terapia voi toteutua myös moniammatillisesti sekä fysio- että toimintaterapiaopiskelijan toimesta.
     
  • Terapia voi toteutua yksilöllisesti tai ryhmässä (esim. allasryhmä, kävelykoulu, soveltavan liikunnan ryhmä, kädentaitoryhmä, luovien toimintojen ryhmä, lasten liikunta- ja toimintaryhmä).

Lisäksi tarjoamme opiskelijoiden toteuttamia asiantuntijaluentoja, ohjausta ja neuvontaa kuntoutuksen eri osa-alueilta sekä pienimuotoisia tapahtumia terveys- ja hyvinvointiteemoilla.

Tutustu myös