Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 21.8.2021
Fysio- ja toimintaterapiapalvelut

Fysio- ja toimintaterapiapalvelut

Kuntoutuksen ja hyvinvoinnin palveluja tarjotaan organisaatioille ja yksityisille henkilöille. Palvelut toteutetaan pääosin Turun ammattikorkeakoulun fysio- ja toimintaterapeuttiopiskelijoiden toimesta, asiantuntevan henkilökunnan ohjaamana.

Koko tarjonta on saatavilla yhdellä yhteydenotolla. Ohjaamme asiakkaat eteenpäin sopiviin palveluihin, räätälöimme tarpeen mukaisen kokonaisuuden tai varaamme ajan suoraan toivottuun palveluun.

Fysio- ja toimintaterapiapalvelumme

  • Ensimmäinen käynti sisältää opiskelijan toteuttaman huolellisen toimintakyvyn arvioinnin (haastattelu, toimintakyvyn tutkiminen ja arviointi), terapiasuunnitelman tekemisen ja tavoitteiden asettamisen.
     
  • Jatkokäynnit määrittyvät terapiasuunnitelman, asiakkaan tavoitteiden ja tarpeiden mukaan. Terapia voi toteutua myös moniammatillisesti sekä fysio- että toimintaterapiaopiskelijan toimesta.
     
  • Terapia voi toteutua yksilöllisesti tai ryhmässä (esim. allasryhmä, kävelykoulu, soveltavan liikunnan ryhmä, kädentaitoryhmä, luovien toimintojen ryhmä, lasten liikunta- ja toimintaryhmä).

Lisäksi tarjoamme opiskelijoiden toteuttamia asiantuntijaluentoja, ohjausta ja neuvontaa kuntoutuksen eri osa-alueilta sekä pienimuotoisia tapahtumia terveys- ja hyvinvointiteemoilla.

Tutustu myös

Turvallista asiointia

Potilasasiamiehenä toimii Turun kaupungin potilasasiamies Merja Lamminen. p. 02 2625959,  potilasasiamies@turku.fi . Potilasasiamies on tavoitettavissa puhelimitse ma-to klo 9-11 ja tavattavissa ajanvarauksella kauppatorin Monitorissa (Aurakatu 8) keskiviikkoisin.
HUOM! Puhelinoperaattorin vastaajapalvelussa olevan ongelman vuoksi potilasasiamiehen numero toimii vain puhelinaikoina. Muina aikoina sekä puhelimen ollessa varattu, automaattivastaaja ilmoittaa ettei numero ole käytössä.

Tutustu myös Turun AMK:n tietosuojakäytäntöihin .