Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 27.10.2020
Markkinointimateriaalien suunnittelu ja toteutus

Markkinointimateriaalien suunnittelu ja toteutus

TheFIRMA on Turun ammattikorkeakoulussa toimiva projektitoimisto, joka tarjoaa IT-alan palvelujen lisäksi myös graafisen suunnittelun palveluja. 

Graafisen alan palveluitamme:

Markkinointimateriaalit

Teemme monipuolisesti erilaisia markkinointimateriaaleja asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä luonnistuu some-markkinoinnin vuosikello, logosuunnittelu, esitteet ja mainosjulisteet. Tuotettavia materiaaleja voidaan tehdä sekä digitaaliseen käyttöön että painotuotteiksi. 

Some-markkinoinnin vuosikello

Autamme asiakasta rakentamaan vuosikellon sosiaalisen median viestintää ja markkinointia varten. Vuosikello on työkalu, johon kootaan eri kanavissa julkaistavat materiaalit. Se sisältää myös teemat ja aiheet, jolloin viestinnässä pysyy koko ajan punainen lanka ja ennalta suunniteltu viestinnän sävy, joka luo yhtenäisyyttä yrityksen viestintään. Julkaisujen lisäksi vuosikelloon kootaan tietoja julkaisujen kattavuudesta ja kiinnostavuudesta, joita analysoimalla on helpompi suunnitella yrityksen kohderyhmää kiinnostavaa sisältöä. 

Käyntikortit, esitteet ja mainosjulisteet

Suunnittelemme asiakkaan brändiin sopivat käyntikortit, esitteet ja mainosjulisteet sekä muut mainosmateriaalit laadukkaasti opiskelijatyönä.  Markkinointimateriaalien suunnittelussa hyödynnämme yrityksen olemassa olevaa graafista ohjeistusta, jolloin markkinointimateriaalit tukevat yrityksen yhtenäistä ilmettä ja viestintää. 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!