Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 15.12.2020
Teatteriaula

Teatteriaula

Turun AMK vuokraa Taideakatemian esitys- ja erikoistiloja monipuolisiin tarkoituksiin. Taideakatemian teatteriaula sijaitsee Turussa, Taideakatemian kampuksen yhteydessä Linnankadulla. 

Teatteriaula on valoisa ja muunneltava aulatila, joka soveltuu hyvin pienimuotoisiin tilaisuuksiin. Teatteriaulasta avautuu isojen ikkunoiden kautta avarat näkymät Varvintorille ja Aurajoelle. 

Käyttötarkoituksesta riippuen tilaan mahtuu n. 50 henkilöä. Tilassa on vesipiste, WC ja naulakko. Tilaan on erikseen vuokrattavissa pöydät ja tuolit n. 30 henkilölle.
 

Valo-, ääni- ja erikoisosaamispalvelut

Valo-, ääni- tai kuvatekniikka väh. 160 €, jos jotain edellä mainituista käytössä. Laitteet luovutetaan ilman teknikkoa vain ammattitaitoisen henkilön käyttöön. 

Tekniikka- ja asiantuntija-apu 60€ /h. Mikäli vuokraus sijoittuu viikonloppuun tai ilta-aikaan klo 20 jälkeen, lisätään hintaan aina vahtimestarin tai teknikon palkka 90€/h. 

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Kokous- ja ravintolapalvelut

Tarjoiluja tapahtumaa varten voi tiedustella esim. Ravintola Sigyn: sigyn@unica.fi tai 050 354 5002.

Tilojen käyttösäännöt ja -ehdot

Tutustu Turun AMK:n vuokrattavien tilojen käyttösääntöihin ja -ehtoihin .  Vuokraamalla tiloja Turun AMK:lta sitoudut noudattamaan tilojen käyttösääntöjä ja -ehtoja.