Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 2.11.2020
Tukea ja rahoitusta yrityksen kehittämiseen

Tukea ja rahoitusta yrityksen kehittämiseen

Tarjoamme pk-yritysten tutkimus- ja kehityshankkeiden tueksi vahvaa tekniikan ja liiketoiminnan osaamista ja konsultointia eri aloilta. Tarjoamme asiantuntijapalveluna mm. eri rahoituskanavien tunnistamista, hakemusten valmistelua ja sparrausta. 

Business Finland luo uutta kasvua auttamalla yrityksiä kansainvälistymään sekä tukemalla ja rahoittamalla innovaatioita. 

Palvelujamme Business Finlandin rahoitushakuihin liittyen:

Innovaatioseteli

Innovaatioseteli on tarkoitettu innovaatiotoiminnan käynnistämiseen liittyvien asiantuntijapalveluiden hankintaan. Se soveltuu yrityksille, joilla on uusia kansainvälistä kasvua omaavia tuote- tai palveluideoita ja joiden eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista tukea ja osaamista esimerkiksi tuotteiden, palveluiden tai prosessien kehittämiseksi. Innovaatiosetelin arvo on 6.200,00 € (5.000,00 € + alv, yrityksen omavastuu 1.000,00 € + alv). Turun AMK tarjoaa yrityksille palvelukokonaisuuden, joka sisältää hakuprosessin, tarvittavat asiantuntijapalvelut esim. testaus- tai mittauspalvelua, tutkimustuloksia, tuotteesi testausta demojen, prototyyppien tai kokeilujen avulla ja raportoinnin.  

TEMPO-avustus

TEMPO-avustus on tarkoitettu liiketoiminnan kehittämiseen, kansainväliseen kasvuun ja menestykseen tähtääville yrityksille. Rahoitus kattaa jopa 75 % projektin kokonaisbudjetista. Tarjoamme yrityksesi tarpeisiin useita sopivia palvelukonsepteja tähän tarkoitukseen, esim. markkinaselvityksiä, tuote- ja palvelukonseptin testaamista ja pilotointia asiakkaille, markkinoinnin validointia, koemarkkinointia tai vaikkapa johtamisen toimintatapojen sekä organisaation kehittämistä ja rahoituksen selvittämistä. 

Tutkimus-, kehitys ja pilotointirahoituksella

Tällä rahoitusmuodolla voit nopeuttaa tuotekehitystä, uudistaa tai kehittää kokonaan uusia tuotteita, palveluita, tuotantomenetelmiä tai liiketoimintamalleja. Turun AMK osallistuu mielellään pitkäaikaisella kokemuksellaan asiantuntija- ja laboratoriopalveluineen yrityksesi tutkimus- ja kehityshankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen. 

CO-Innovation hankkeet

CO-Innovation –yhteishankkeissa yrityksesi on osana suurempaa kokonaisuutta, kun useammat yritykset kehittävät yhdessä uutta tietoa ja innovaatioita liiketoiminnan tarpeisiin. Rahoituksella vahvistetaan verkostoja, vauhditetaan tutkimustiedon hyödyntämistä ja kehitetään uusia suomalaisia vientituotteita. Turun AMK on mukana useassa tällaisessa verkostossa, kuten esimerkiksi kiertotalouden  Telaketju 2  -hankkeessa 
 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!