Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 26.10.2020
Verkkosivut ja sovellukset

Verkkosivut ja sovellukset

TheFIRMA on Turun ammattikorkeakoulussa toimiva ICT-projektitoimisto, joka tarjoaa IT-alan palveluja yrityksille ja muille organisaatioille. Palveluihin kuuluvat mm. verkkosivustojen ja applikaatioiden suunnittelu ja toteutus, vaatimusmäärittelyt, käyttäjätestaukset, koulutukset ja graafinen suunnittelu. Palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Verkkosivut

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivukokonaisuuksia sekä yksittäisiä ulkoasun päivityksiä. Teemme sekä ulkoasun graafisen suunnittelun että verkkosivujen teknisen toteutuksen. Varmistamme, että tekemämme verkkosivut ovat hakukoneoptimoituja ja tietoturvallisia. Käytämme verkkosivujen rakentamiseen pääsääntöisesti WordPress-sisällönhallintajärjestelmää, jonka käyttöön koulutamme asiakkaamme jokaisen verkkosivuprojektin päätteeksi. Lisäksi koulutamme Google Analytics –työkalun perusteet sivustoliikenteen seuraamiseksi. 

Verkkokaupat

Kartoitamme yrityksen tarpeisiin sopivan verkkokauppa-alustan, jolle suunnittelemme ja toteutamme verkkokaupan. Varmistamme verkkokauppojen turvallisuuden ja testaamme niiden toimivuuden ennen julkaisua. Rakennamme verkkokaupoista mahdollisimman käyttäjäystävälliset sekä yrittäjälle itselleen että yrityksen asiakkaille. Opastamme asiakkaamme verkkokaupan päivittämiseen jokaisen verkkokauppaprojektin lopuksi. 

Mobiilisovellukset

Suunnittelemme ja toteutamme yksittäisiä sovelluksia sekä sovelluskokonaisuuksia Android- ja iOS-laitteille. Meillä hoituu niin sovelluksen UI- ja UX-suunnittelu kuin testaus ja ohjelmointikin. Avustamme tarvittaessa myös sovelluksien lataamisessa sovelluskauppoihin. 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

thefirma@edu.turkuamk.fi  
+358 44 9072 080